De “terug naar normaal” Winter Damesdag

Ook deze winter kan er elke dinsdag aan de Damesdag worden deelgenomen. Alle dames zijn van harte welkom!
Het winterseizoen loopt van 12 oktober 2021 t/m 1 maart 2022.

Inschrijven gaat voorlopig net zoals nu via de site. Graag vóór zondag 12 uur zodat wij de indeling aan de caddiemaster kunnen doorgeven.

We starten vanaf 10 uur op hole 1 en 10. Als je 9 holes wilt spelen, dan geef je dit op de inschrijfpagina aan d.m.v. het vinkje in het daarvoor bestemde vakje èn eventueel bij de opmerkingen. Als je op 10 wilt starten, dan ook graag bij de opmerkingen vermelden.

De Winterneut gaan we ook weer opstarten. Er zal voorlopig geen wedstrijdtafel zijn, net zoals afgelopen jaar. Daarom maak je na afloop van je golfronde een foto van je kaart en stuurt die ons toe op dit emailadres: winterdamesdag@gmail.com. Dan verwerken wij alles. De beste 5 uitslagen van de dag komen op de site zoals dat nu ook gebeurt. De Winterneut stand komt in een sheet onder het kopje Dinsdagdames te staan. Zo kunnen we “de Neut” in ere houden.

We gaan er weer een gezellig seizoen van maken!

 

De Winterneut

Vanwege de vele enthousiaste reacties van vorige jaren continueren we ook dit winterseizoen op de dames dag de “Winterneut”. In deze Neut strijden wij om de “IJSPEGELTROFEE”, afgelopen jaar gewonnen door Carolien Zwerver!

De Winterneut kan gedurende het hele winterseizoen (12 oktober 2021 t/m 1 maart 2022) gespeeld worden. De scores worden genoteerd per hole in stableford punten met handicapverrekening.

  • Elke dinsdag kan je meedoen en een foto van je kaart inleveren over 9 of 18 holes. Als je 9 holes loopt, gebruik je de slagentabel voor 18 holes!!
  • Vermeld op je kaart : “Winterneut” of “WN” en de datum en je eigen nummer van de Winterneutlijst (die je op de site kunt zien, na de eerste keer dat je hebt meegedaan). Stuur de foto van je kaart naar het volgende emailadres: winterdamesdag@gmail.com.
  • Per deelneemster worden de stablefordpunten van iedere hole van de eerste kaart genoteerd in een spreadsheet dat op de site zal komen.
  • Iedere volgende keer dat je meedoet kan je je stableford score per hole verbeteren in vergelijking met je reeds genoteerde score. Deze verbeterde scores omcirkel je zelf op je kaart (om het nummer van de hole), zodat wij deze kunnen bijwerken in ons spreadsheet. Alleen de omcirkelde scores verwerken wij. Stuur deze weer op.
    Suggestie: houd een schaduwkaart voor jezelf bij.
  • Altijd uitholen, ook op de wintergreens!
  • Inschrijfgeld is voorlopig helemaal niets!!! Of we uiteindelijk Pot kunnen verteren is maar de vraag.
  • De winnaar is diegene die aan het eind van het winterseizoen op 1 maart 2022 de beste totaal stableford score over 18 holes heeft weten te maken.

 

Veel speelplezier!

Nicolette Bakhuizen en Leonoor Blikkendaal

error: Content is protected !!

23 juni "Amsterdam on Tour" er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Mis het niet en schrijf je nu in!!