Winter Dames Dag

Iedere dinsdag in de winter, van begin oktober tot begin maart, stiefelen 8-45 dames door de baan. Thuisblijvers zijn regelmatig de verliezers, want het golfweer valt vaak mee.

Alle dames zijn van harte welkom. Om de kosten hoef je het niet te laten: €0.50!! En je kunt meedoen aan de Winterneut, waarbij je iedere week je score kunt verbeteren, ongeacht of het een wedstrijd is (minimaal 8 deelnemers), of niet.

De eerste aftrap is op dinsdag 15 oktober. 9 holers zijn ook welkom. Er wordt op volgorde van binnenkomst ingedeeld. Inschrijven tussen 09.45 uur – 10.15 uur en er wordt vanaf 10.00 uur gestart. Het enthousiasme is altijd erg groot.
In januari, zoals ieder jaar, volgt nog een leuke wedstrijd. En we sluiten het seizoen af met de traditionele potverterenwedstrijd, gevolgd door een uitgebreide borrel om de kas op te maken!!!

Mis het niet! Kijk op de site voor nadere details.

Groet,
Leonoor Blikkendaal en Nicolette Bakhuizen.

september 2019