Wedstrijdseizoen opnieuw traditioneel van start!

De afgelopen periode was er weliswaar in de baan niet veel te beleven, hopelijk doe ik dan de winterdames en -heren niet te kort, maar dat betekent niet dat wedstrijden geheel naar de achtergrond zijn verdwenen. In tegendeel, de leden van de Weco hebben zich in december en januari als bezige bijen gedragen. Het afgelopen wedstrijdseizoen is natuurlijk geëvalueerd en vervolgens zijn de wedstrijdkalender en de toelichting daarop voor het jaar 2022 vastgesteld en is elke commissie daarvoor benaderd. Deze klus is geklaard en het zal u niet zijn ontgaan dat de wedstrijdkalender met toelichting inmiddels is gepubliceerd op de site. Met andere woorden, de leden van de Weco staan weer klaar om samen met u uit de startblokken te komen.

Er wordt geheel volgens traditie afgetrapt met de Amsterdamse IJsclubwedstrijd. Op 19 februari vindt deze allereerste wedstrijd van dit jaar plaats. Er wordt over 9 holes gespeeld en na afloop wordt door de IJsclub een kop erwtensoep aangeboden. Er is nog ruimte om in te schrijven.

In maart wordt de Personeelsbeker (vossenjacht) georganiseerd. Vos dit jaar is onze pro David Sijnke.

Nu denkt u wellicht dat een uiteenzetting zal volgen van alle komende wedstrijden, maar dat is niet het geval. De Weco nodigt u uit om zelf de kalender in de gaten te houden en in te schrijven voor wedstrijden. De wedstrijdkalender is dusdanig samengesteld, dat er voor elk lid “wat te halen valt”.

Met andere woorden; tot spoedig aan de wedstrijdtafel, in de baan of in het clubhuis en laat dat laatste weer gewoon worden.

 

error: Content is protected !!