Van de Wedstrijdcommissie; de wedstrijden gaan van start vanaf juli 2020

Het bestuur heeft de wedstrijdcommissie groen licht gegeven om met het organiseren van wedstrijden te beginnen. Op haar verzoek is de reguliere wedstrijdkalender beperkt, maar in beginsel zal er om de Borden worden gestreden. Met het oog op de door het RIVM en de NGF versoepelde maatregelen pakt de Weco de draad weer op vanaf 1 juli as.

Als u de wedstrijdkalender raadpleegt, ziet u dat de eerste wedstrijd plaatsvindt op zaterdag 4 juli. Voor elke handicapcategorie bestaat er dan de mogelijkheid om te spelen. Dus aarzel niet en schrijf u in!

De gang van zaken rond een wedstrijd is als volgt. De Weco verzoekt u om eerst in te spelen om u vervolgens te melden aan de wedstrijdtafel. De eerste paar wedstrijden wordt er geen inschrijfgeld gevraagd. U pakt uw kaart en noteert daarop zelf uw exact en playing handicap, die de wedstrijdleiding aan u doorgeeft. Kaarten worden niet uitgewisseld. Na afloop geeft u uw score weer door. Er vindt vooralsnog geen prijsuitreiking plaats.

Ook gaat de Jaarbeker weer van start. Vanaf 28 juni kunt u zich inschrijven.

De leden van de Weco hebben er weer zin in en hopen dat u ook weer de degens met elkaar of met de baan wilt kruisen.

juni 2020