Van de Wedstrijdcommissie

Als u dit leest, heeft in 2019 al een tweetal van de allerleukste wedstrijden van het jaar plaatsgevonden.

De IJsclubwedstrijd in voorjaarsachtige omstandigheden en de traditionele Personeelsbeker met een ongekend groot deelnemersveld. Als uw enthousiasme om mee te doen aan wedstrijden zo groot blijft dat de Weco van een trend kan gaan spreken, zijn wij enerzijds enorm verheugd, maar anderzijds zullen wij dan iets moeten gaan bedenken om met dit enthousiasme mee te buigen. Een wedstrijd kent namelijk zijn grenzen. Maar laat u zich door dit filosofietje niet weerhouden om in te schrijven, de bal ligt immers bij ons.

En dan de kalender voor april. De Steltman Paaswedstrijd en de Koningsdagwedstrijd staan genoteerd. Voor beide prachtige gezelligheidswedstrijden geldt een all tee-start en zijn er mooie prijzen. Met name de Koningsdagwedstrijd is dit jaar een evenement. De Lustrumcommissie tuigt deze wedstrijd op met beat the pro, muziek en een mooi Spaans buffet. Onderzoekt u dit verder via het opmerkingenveld van de kalender.

Alvast heel veel plezier toegewenst en tot op de club of in de baan.

maart 2019