Van de Lustrumcommissie

Tour d’Amsterdamse en 1e trekking Lustrumloterij

 

Met de Koningsdagwedstrijd op zaterdag 27 april a.s. zal het gunshot klinken voor de 2e etappe van de Tour d’Amsterdamse. Om 12.00 uur zal deze Koningsdagwedstrijd (alle hcp.cat.) van alle tees losbarsten. Zo rond een uur of vijf gaan we genieten van een lekker drankje, Live Music, de prijsuitreiking en de verdeling van de klassementstruien. 

Tussen deze gezelligheid door zal de 1e trekking van de Lustrumloterij plaats gaan vinden. Neem uw loten mee van huis of koop er anders nog een paar op de dag zelf. De lustrumcommissie wilt u hier graag bij helpen. De grote klappers vallen tijdens de 2e en de 3e trekking. 

Nadat de notaris de winnende loten van de 1e trekking bekend heeft gemaakt, waaronder een weekendreis voor twee personen naar Berlijn, kunnen wij ons op gaan maken voor een koninklijk Spaans buffet met maar liefst 16 uiteenlopende gerechten uit alle windstreken van Spanje. 

Wij stellen het zeer op prijs wanneer ook niet-spelende leden aan het einde van de dag komen aanschuiven. Inschrijven voor het buffet ad. € 29,50 kan met uw persoonlijke clubkaart bij de wedstrijdcommissie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor de 3e etappe van de Tour d’Amsterdamse, de Burg. W. De Vlughtbeker op zaterdag 11 mei a.s.? Doe dat dan snel, want deze populaire wedstrijd loopt snel vol. 

maart 2019