Van de Jeugdcommissie

De jeugd is van start!!

Ook voor de jeugd van onze club is het seizoen weer gestart. We heten alle nieuwe jeugdleden van harte welkom. 43 kinderen tussen de 5-15 doen dit jaar weer mee met het trainingsprogramma.
We zien – dankzij de inzet van David en Dirk en alle ouders – dat het niveau echt omhoog gaat. Voor het eerst dit jaar een selectieteam én een jeugdcompetitieteam. En alle kinderen zullen dit jaar met sportpsycholoog Ryan Kreijne aan de slag gaan.

Ook nieuw dit jaar is dat we op zaterdag 6 april op onze club de US Kids Tour organiseren voor kinderen tussen 6-18 jaar. Acht jeugdleden van onze club doen al mee, maar we roepen ALLE kinderen op zich in te schrijven want de tees worden aangepast voor elke leeftijd, dus iedereen kan een par maken!  Ouders mogen mee de baan in om te caddie-en of aan te moedigen. Een hele bijzondere ervaring.

En dan nog een oproep aan alle opa’s en oma’s en ouders van wie de kinderen nog niet meedoen. Het kan al vanaf 5 jaar! Dus schrijf je (klein)kind in en doe lekker mee met de trainingen op zondag. We hebben weer een supermooi programma dit jaar.

Het moge duidelijk zijn: we hebben er zin in!

maart 2019