Van de Bridgecommissie: Golf en Bridge

Openingsdag 15 oktober 2019

In oktober gaat het bridgen op de Amsterdamse weer van start. Op de openingsdag – 15 oktober – gaan we eerst 9 holes golfen met volledige handicapverrekening, aanvang 15.30 uur. Daarna eten we een hapje. Geen zin of verhinderd om te golfen, dan kunt u uiteraard wel met het bridgen meedoen. Daar beginnen we om 19.30 uur mee, zes rondes van 4 spellen.

Beginnend bridger of heel ervaren, u bent het komende bridgeseizoen van harte welkom.

Natuurlijk wil iedereen leuk presteren, maar een goede sfeer staat absoluut voorop. De bridge avonden maken van de Amsterdamse net iets meer dan alleen een golfclub. De avonden zijn gezellig en het is een geweldige manier om meer leden te leren kennen.

Aanmelden (iedere speler afzonderlijk, maar bij “opmerkingen” graag vermelden wie je partner is) via de website.
Klik op inlog leden, klik op mijn AGC, klik op wedstrijden, klik op kalender, klik op oktober, bij 15 oktober klik op inschrijven.

september 2019