Van de Baancommissie; Bird Watching Day op de AGC

Op zaterdag 18 mei wordt wederom de jaarlijkse Bird Watching Day gehouden op golfclubs in Nederland, waaronder de Amsterdamse Golf Club.

Die dag zal de vogel expert Fred Hopman ons rondleiden over de baan om ons weer met de echte birdies te laten kennismaken en met hun geluiden en ook hun habitat. Tijdens onze ochtendronde zal ook het aantal en de diversiteit van de vogels worden bijgehouden. Na afloop van de wandeling die ongeveer anderhalf uur zal duren, worden we verwacht in het clubhuis waar Fred Hopman een ongetwijfeld weer inspirerend verhaal zal houden over het vogel leven op en rond de baan. Ook geïnteresseerden die de vroege ochtend rondwandeling wat al te matineus vonden, zijn daarbij van harte welkom. Een mooie gelegenheid om hernieuwd kennis te maken met de prachtige natuur van onze baan.

Tijdschema:

De rondwandeling op zaterdag 18 mei start vroeg. We verzamelen voor het clubhuis om 6.45 uur en starten de wandeling om 7.00 uur precies. Om 9 uur zijn we terug in het clubhuis en kort daarna zal het verhaal over de vogels starten.

Een uniek evenement, waarbij ook de jeugd van harte welkom is.

Als U de Bird Watching Day wilt bijwonen dan graag een berichtje via de mail bij w.g.devoogt@gmail.com zodat we een idee over het aantal deelnemers krijgen.