Update Coronavirus en golf; 19 maart 2020

Beste Leden,

Onderstaand de laatste update van de NGF van jongstleden woensdagmiddag 16:00 uur:

Sportclubs moeten tot en met 6 april de deuren sluiten, NGF Competitie afgelast

Nieuwe overheidsmaatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben grote consequenties voor de maatschappij en ook voor golf. Sportclubs moeten tot en met 6 april de deuren sluiten en al bestaande maatregelen worden tot die datum verlengd. Dit betekent onder meer dat de NGF Competitie in 2020 niet gespeeld kan worden.

Dit is een gezamenlijk bericht van de NGF, NVG, NGA en PGA Holland. Laatste update: 18 maart, 16 uur.

Daarmee willen wij nogmaals benadrukken dat onze baan tot en met 6 april gesloten blijft voor alle golfactiviteiten.

Er is sprake van petitie/petities om beperkt spelen op de baan toe te staan. Hoe begrijpelijk ook – het is buiten en je loopt ver van elkaar, wie kun je schade aandoen?! – wij zullen daar geen gehoor aan geven. Het bestuur houdt onverkort vast aan de richtlijnen en adviezen van overheid en sportkoepel NOC/NSF en daarmee van de NGF.

Klik hier voor het bulletin van de NGF
Klik hier voor informatie van het RIVM

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Het bestuur van de Amsterdamse Golf Club