Tarieven Stichting Handicart

Stichting Handicart

De missie van Stichting Handicart is mobiliteit te verschaffen aan mindervalide golfers om hen daarmee in staat te stellen het golfspel te blijven beoefenen. Daarmee geeft de stichting deze groep golfers de mogelijkheid zowel lichamelijk als ook geestelijk actief te blijven.

Door middel van eigen bijdragen door de pashouders, donaties, giften, legaten en schenkingen verkrijgt de Stichting de benodigde inkomsten om eigen Handicarts aan te schaffen. Deze Handicarts worden geplaatst op golfclubs in Nederland (inmiddels 112). Daarnaast huurt Stichting Handicart jaarlijks ook nog bijna 200 golfkarren op 57 banen in Nederland. Deze golfkarren worden vervolgens door de deelnemende banen tegen een laag tarief aan de pashouders van Stichting Handicart ter beschikking gesteld.

Tarieven (per 1 januari 2022) 

De tarieven voor het gebruik van een Handicart zijn vastgesteld voor 2022. Dankzij onze trouwe donateurs en vele pashouders kan Stichting Handicart ook dit jaar de tarieven laag houden. U vindt de nieuwe tarieven, die gelden vanaf 1 januari 2022, via deze link.

error: Content is protected !!