Sponsor Oyens & Van Eeghen nodigt u uit voor ARTZUID 2019

Van 17 mei t/m 15 september 2019 vindt de zesde editie plaats van ARTZUID. Als sponsor van zowel deze Amsterdam Sculptuur Biënnale als de Amsterdamse Golf Club nodigt Oyens & Van Eeghen u graag uit op donderdag 5 september voor een lezing en rondleiding. Wij heten u graag welkom in het Apollo House en zullen vanuit ons kantoor starten met de wandeling langs de beelden van ARTZUID.

16.30 uur – Ontvangst in het Apollo House, Apollolaan 15 te Amsterdam
17.00 uur – Welkomstwoord Oyens & Van Eeghen
17.15 uur – Inleiding door Cintha van Heeswijck, directeur ARTZUID
17.30 uur – Tour langs de sculpturen van ARTZUID
18.30 uur – Hapje en drankje

ARTZUID Amsterdam Sculptuur Biënnale 2019

De Biënnale 2019 presenteert een belevingstentoonstelling met meer dan zestig kunstwerken op een 2,5 km lange route. Het hart van de tentoonstelling ligt in Berlage’s monumentale Plan Zuid met de lommerrijke Apollolaan en Minervalaan. Hier zijn in de groene ruimte theatrale opstellingen te zien van moderne en hedendaagse figuratieve beelden. Deze worden afgewisseld met interactieve ruimtelijke installaties. Dankzij de beeldenroute herleven de lanen en pleinen deze zomer tot plekken van verbinding. De inrichting van de groepstentoonstelling is geïnspireerd op 17e eeuwse Italiaanse tuinen.

Laat u ons weten of u van deze uitnodiging gebruik wilt maken? U bent van harte uitgenodigd door Oyens & Van Eeghen en ook uw introducee.

Gelieve voor 1 september te laten weten of u aanwezig zal zijn. Klik hier om u aan te melden.
Deze aanbieding geldt alleen voor leden van de Amsterdamse Golf Club