Speeltijden

Openingstijden Golfbaan

De baan is gedurende de periode oktober t/m maart open van zonsopgang tot zonsondergang. Bijzondere omstandigheden daargelaten.

De baan is gedurende de periode maart t/m oktober (groeiseizoen) open van 07.00 uur tot zonsondergang. Bijzondere omstandigheden daargelaten.

Deze openingstijd is gekozen opdat het baanpersoneel tussen 06.00 uur – 07.00 uur de gelegenheid heeft om de noodzakelijke werkzaamheden (maaien, bunkers, greens) te verrichten.

Speeltijdenregeling op zon- en feestdagen

Let op: introducés (op vertoon van NGF-handicapkaart) op zon- en feestdagen uitsluitend na 12.00 uur.

• Tot 12.00 uur: alleen twee- en drieballen.
  • Vanaf 12.00 uur: ook vierballen.
  • Vanaf 12.00 uur ook leden met handicap >36.
  • Start op 10: uitsluitend na nadrukkelijke toestemming van de caddiemaster.
  • Sponsors en hun introducé(s) uitsluitend met een handicap van 28 of lager.
  • In het weekend en op feestdagen GEEN greenfeespelers zonder introductie.

Speeltijdenregeling met standing

Dinsdag: damesochtend

Woensdag: herendag

Dinsdag vrije inloop: In het zomerseizoen (mei-september) van 17.00 tot 18.30 uur.

Bekijk teesluitingen voor de exacte tijden

De caddiemaster is bevoegd, naar eigen inzicht, af te wijken van bovenstaande.

Teesluitingen raadplegen i.v.m eventuele wedstrijden en evenementen.

error: Content is protected !!