Schrijf je nu in voor de Jaarbeker 2021

De jaarbeker is een matchplay knockout wedstrijd met iedere maand een ronde.

Je kunt op de website inschrijven tot en met maandag 5 april. Kies voor de wedstrijd ‘Jaarbeker’ op 1 april. Indeling zal op dinsdag 6 april worden gemaakt en in een schema in de hal komen te hangen. Inschrijvers ontvangen ook een e-mail met de indeling.

We starten met 128 deelnemers in april.
Er zijn tot en met de finale ronde 7 rondes, met de volgende deadlines:

– 1e ronde 128 deelnemers vóór 1 mei
– 2e ronde 64 deelnemers vóór 1 juni
– 3e ronde 32 deelnemers vóór 1 juli
– 4e ronde 16 deelnemers vóór 1 augustus
– 5e ronde 8 deelnemers vóór 1 september
– 6e ronde 4 deelnemers vóór 1 oktober
– 7e ronde 2 deelnemers vóór 1 november

De spelers maken zelf een afspraak voor hun partij. Bel, chat of mail elkaar hiervoor. Hou je aan de aangegeven termijn, omdat anders de spelers in de te spelen ronde(n) erna in de problemen kunnen komen.

Handicapverrekening: 100% van het verschil in baanhandicap, waarbij je maximaal van handicap 36 speelt en je baanhandicap dus maximaal 42 slagen is.
Klik hier voor toelichting op het waarom van deze volledige handicapverrekening. De baanhandicap in het Wereld Handicap Systeem is wat de playing handicap in het EGA-handicapsysteem was: het volledige aantal slagen dat een speler krijgt op basis van de nieuwe baanhandicaptabel.

Graag zowel op het schema in de hal de uitslag invullen, als ook deze doorgeven via een email aan één van de wedstrijdleiders.

N.B. Maak vooraf afspraak wat te doen bij een gelijke stand na 18 holes. Als het niet mogelijk is om door te gaan op hole 1.  Dit kan het geval zijn als er starts vanaf hole 1 gereserveerd zijn.

Je kunt bijvoorbeeld afspreken dat degene die de laatste hole heeft gewonnen wint of dat je een wedstrijdje houdt op de oefen- of chipping green.

Alleen de finalisten van vorig jaar worden geplaatst! De indeling gaat verder via loting!

Volg jij de winnaar van vorig jaar, Jan Ede Kuipers, op?

En parkeer jij een jaar lang vooraan op het parkeerterrein?

De wedstrijdleiding,
Willem Jan van Rooijen & Boudewijn Mol