Rondje dinsdag-zomeravond golf 2021 in corona tijden van 18 mei tot en met 8 september

Hoe ziet het rondje er in coronatijden uit?
We volgen natuurlijk de maatregelen nauwgezet en hebben dus een paar aanpassingen in ons programma gedaan.

Het blijft een inloopwedstrijd dus van tevoren inschrijven is niet nodig. Inschrijven ter plekke bij hole 1 blijft wel nodig en houd daarbij dus afstand.  Omdat er geen prijsuitreiking is toegestaan en er dus geen prijsjes te vergeven zijn, is ook geen inschrijfgeld verschuldigd. Deelname aan de dinsdagavond wordt niet meegerekend in het aantal gereserveerde starttijden. Introducés (maximaal 1 per lid) zijn van harte welkom, en hun naam en NGF-nummer zal genoteerd worden. De greenfee moet natuurlijk worden betaald.

Ondanks de corona beperkingen kan het doel van de zomeravondwedstrijden nog steeds worden bereikt om met andere leden dan je vaste partner of het geijkte bekende clubje of met je introducé een partijtje te spelen. Voor nieuwe leden is het ook een uitstekende gelegenheid meer mensen te leren kennen.

Hoe werkt het?

• de dinsdagavond inloopwedstrijd wordt iedere dinsdag tussen 18 mei en 8 september vanaf 16:00 tot 18:30 over 11 holes gespeeld.
  • je hoeft je niet tevoren in te schrijven en je hoeft ook niet iedere week mee te doen.
  • je meld je tussen 16:00 en 18:30 uur alleen of samen aan bij de wedstrijdleiding bij hole 1.
  • ter plekke worden in goed overleg de flights samengesteld.
  • iedereen kan meedoen: jonge en oudere leden, hoge en lage handicappers.
  • de wedstrijd gaat over 11 holes, maar je kunt natuurlijk ook meer holes spelen.
  • qualifying of niet (9 of 18 holes), het is up to you.
  • voor introducés bedraagt de greenfee, € 10,00.
  • actuele informatie is op de website van de AGC te vinden.

De dinsdagavond inloopwedstrijd commissie:
Marjan van der List (06 51700980), Frank van der Maas, Karin Pastoor, Klaas Pauw, Arend Jan Schölvinck, Karen Schoorl, Thijs Slot, Didi Whitlau (06 53375591) en Linde de Wiljes.

6 mei 2021