Regen, regen en nog eens regen! Wilt u blijven spelen…

Dringend beroep om met de trolley -met noppen- op de fairways en de paden te blijven. Door grote hoeveelheden regen worden de rough, semi rough en voorgreens beschadigd door het rijden met trolleys. De fairways zijn grotendeels voorzien van drainage en ze zijn bezand. Beschadigingen treden hier veel minder op.

Uw trolley nog niet voorzien van noppenbanden? Ga bij Arjan langs in de shop. Bereidt u voor om ook in de komende maanden te kunnen blijven spelen.

 

291.200, zegt dit getal u iets??

Wist u dat: golfers gemiddeld 8 pitchmarks maken tijdens een 18 holes ronde? Bij 100 spelers op een dag betekent dit 800 pitchmarks per dag, 5600 per week en 291.200 per jaar. Dit zijn 16.177 pitchmarks per green per jaar. Vraagt u zich nu af hoe het mogelijk is om nog te putten onder deze omstandigheden? Repareren dus! Spreek uw medespeler er op aan en herstel altijd één pitchmark extra.

Aandacht maakt alles anders! Met aandacht houden we de baan mooi en in goede staat en de spelers na u zullen er dankbaar voor zijn.

Gereedschap:
De pitchmark repareert u met de pitchfork, die u verplicht bij u draagt. Dus NIET in de tas, maar in uw broek- of jaszak!

Baanbeheer

De baancommissie wil u graag op de hoogte houden van de stand van zaken en de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het baanbeheer. Heeft u vragen, suggesties, op en/of aanmerkingen over de baan, dan kunt u contact opnemen met de baancommissie: baancommissieagc@gmail.com 

oktober 2020