Info van de pro’s

Clubtrainingsprogramma; groot succes en voor alle leden! Doe mee, er is nog plaats

Al enige jaren hebben wij het handicapverlagingsprogramma. Elk lid kan hieraan meedoen. Nieuwe leden, 2 jaar lid of al 40 jaar lid, jong, oud of er tussenin, wel of geen competitiespeler, grote sportieve ambitie of gewoon lekker golfen. Het pas ons allemaal.

Met 6 tot 8 spelers heeft u 6 groepslessen van twee uur en 2,5 uur privé les.

Hoewel de kans groot is dat u uw handicap verlaagt, is deze trainingscyclus zoveel meer. Het is beregezellig (oefenen is leuk), u leert andere leden kennen, en u gaat met meer plezier en zelfvertrouwen spelen. Daarom noemen we het vanaf heden het clubtrainingsprogramma.

Vorig jaar deden meer dan 200 leden mee aan dit programma. De droom van het bestuur is 300 deelnemers. NGF-onderzoek laat zien dat er een direct verband is tussen grote deelname aan zo’n programma en actieve, gezellige en succesvolle vereniging.

Wij nodigen u van harte uit mee te doen. U kunt zich individueel inschrijven, als groep of als competitieteam. De prijs is net als vorig jaar € 175,-.
Er wordt gestart in oktober; met de pro’s wordt overlegd op welke dag,  gedurende de week, in het weekend of ‘s avonds en hoe laat. Meer informatie op de website onder de leden inlog klik hier.

Stuur een mailtje naar het secretariaat of onze professionals David Synke of Dirk Sandee.

David Sijnke           david.sijnke@amsterdamsegolfclub.nl
Dirk Sandee dirk.sandee@amsterdamsegolfclub.nl

U krijgt een inschrijfformulier. De indeling geschiedt door de pro’s, zij maken leuke en homogene groepen.
Wij hopen u snel te zien op de driving range en oefenholes.