Info van de pro’s

Winterlessen 
Bijscholing
Dirk Sandee stelt zich voor…

 

Winterlessen!!

Na een drukke zomer dient het belangrijkste trainingsseizoen zich aan: DE WINTER. Dit is dé tijd van het jaar om de grotere bewegingsverbeteringen te implementeren en nog fitter te worden. Voor dit laatste kunt u onder begeleiding van de professionals of zelfstandig gebruik maken van de fitnessruimte in het clubhuis boven de kleedkamers.

Gedurende de periode van 1 november 2017 t/m 31 maart 2018 (5 maanden) bieden uw professionals u de mogelijkheid om tegen een gunstig wintertarief te werken aan uw golfspel.

– 25 minuten trainen voor slechts €25,-
– 50 minuten trainen voor slechts €50,-

Graag stellen Dirk en David een individueel programma voor u samen waarbij het ook mogelijk is om ’s avonds te trainen.

Voor meer informatie en/of aanmelden voor de winterlessen kunt u contact opnemen met Dirk en David.

Met genoegen begroeten zij u weer op de club.

dirk.sandee@amsterdamsegolfclub.nl
david.sijnke@amsterdamsegolfclub.nl

 

 

Bijscholing

Ook in dit seizoen gaan we vol gas door met het verbeteren van onze accommodatie; zie bijvoorbeeld deze folder over de fitnessruimte boven de kleedkamers in het clubhuis. 
Daarnaast volgden wij twee bijscholingen. De eerste was op Noordwijk waar we met zestien collega’s werden getraind in het impliciet aanleren van techniek. Een enorm inspirerende dag waar nationale topspelers onderhanden werden genomen door Kendal Mc Wade. Naast observeren mochten wij ook participeren en zelf trainingsvormen ontwikkelen die ter plekke werden uitgevoerd. 

Kijk voor meer informatie op: www.instinctivegolf.com

13 en 14 maart volgden we een nationale bijscholing op Amstelborgh: PGA Holland week 11. Hier kwamen internationale topcoaches als Mike Adams hun skills tonen. Ook werden we door bondscoach Maarten Lafeber en de NGF bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in (top)golf. We trainden met hen op de baan, range en puttinggreen, daarnaast gaven zij uitgebreide presentaties over hun coachingsprogramma’s. 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

 

Dirk Sandee stelt zich voor..

Vanaf september zal ik het pro-team van de Amsterdamse Golf Club komen versterken. De laatste 5 jaar ben ik werkzaam geweest als professional op Golfclub Spandersbosch in Hilversum en de Kennemer Golf & Country Club te Zandvoort.Sandee, Dirk

Door me te specialiseren in het lesgeven aan mensen met fysieke en/of verstandelijke beperking en het aangaan van een intensieve samenwerking met een team van specialisten hebben we samen een aantal mooie dingen kunnen opzetten. Het team bestond o.a. uit een golfgespecialiseerde fysiotherapeut, een bewegingsagoog van revalidatiecentrum “De Trappenberg”, een specialist op het gebied van kinderen met een “niet zichtbare” verstandelijke beperking en de ondersteuning vanuit de NGF.
Met elkaar hebben we nieuwe doelgroepen zichtbaar en in beweging kunnen krijgen plus golfers met fysieke klachten opnieuw het speelplezier terug kunnen geven.

Daarnaast verzorg ik met veel plezier alweer 5 jaar de jeugdlessen op de Kennemer Golf & Country Club. Omdat er op het gebied van jeugdgolf nog zo ontzettend veel te halen is ben ik net als David de opleiding tot gespecialiseerd Jeugdprofessional gaan volgen die we samen succesvol hebben afgerond.

De komende periode zal in het teken staan van kennismaken met de leden, medewerkers en vrijwilligers van de club, het opzetten en uitwerken van nieuwe ideeën en het bouwen aan een stabiel en sterk golfschoolteam.

Ik kijk uit naar een enorm leuke tijd als professional op de Amsterdamse Golf Club en hoop u snel te mogen ontmoeten.