Nog meer leuke wedstrijden tijdens het lustrum

We zitten midden in een druk sportjaar, Roland Garros net afgelopen en nu iedere dag de Europese kampioenschappen voetbal en het weekend de Dutch open en daarna nog veel meer sport!!

Soms vergeten we wel eens dat we druk in de weer zijn met het lustrum van de Amsterdamse Golf Club.

Lustrumaanbod

We zijn benieuwd wie al actief zijn pitchfork gebruikt, wie al een keer op de Sallandsche gebruik heeft gemaakt van dat prachtige lustrum aanbod. Wie heeft er al een rondje op de korte holes gespeeld en dingt mee naar het clubkampioenschap korte holes van de Amsterdamse. 

Is het allemaal een beetje te veel? Wij denken het niet en hopen dat jullie actief met dit soort activiteiten meedoen.

We hebben ook al een aantal wedstrijden achter de rug die goed zijn ontvangen door de deelnemers, het Lustrum familietoernooi en de Nozems tegen de Nonnen waren twee mooie wedstrijden. Deze maand spelen we nog Amsterdam On Tour en we hebben de Voorzittersbeker geadopteerd die we samen met de wedstrijdcommissie tot een feestje willen maken met opnieuw weer een stukje live muziek.

Nog veel meer mooie activiteiten

In de maand juli strijden zowel bij de vrouwen als mannen een aantal teams van de Amsterdamse tegen de Houtrak, Kennemer en de Amsterdam Old Course om de Solheim Cup en de Ryder Cup. Deze wedstrijden zijn bijna volgeschreven maar het is natuurlijk leuk om deze strijd te komen bekijken onder het genot van een lustrumwijntje.

Binnenkort zal de inschrijving van de wedstrijden van augustus en september open gaan. Dit beloven zeer spectaculaire wedstrijden te worden. De wedstrijd tegen de HoutrakCombicup XXL, waarin we dit jaar de mogelijkheid hebben om twee lussen te spelen en waar ook in de avond de hele entourage van het echte Café Nol zal verschijnen met disk- jockeys en zangers.

Maar ook voor de Cross Country,  om “t Vat, en de slotwedstrijd met feestavond moet u zeker gaan inschrijven, houd de wedstrijdagenda in de gaten.

Tot snel op één van de mooie lustrumactiviteiten.

error: Content is protected !!