Nieuwe caddiemaster voor de Amsterdamse

De afgelopen maanden hebben wij veel tijd besteed, ondersteund door een aantal leden die de club goed kennen, aan het werven van een toekomstige caddiemaster. Dit was ingegeven door het vertrek per 1 augustus aanstaande van onze hoofd caddiemaster Ab Landman die dan van zijn welverdiende pensioen kan gaan genieten.

We zijn verheugd u te kunnen mededelen dat, na een zorgvuldig proces, Mike Janmaat onze club per 1 april aanstaande zal komen versterken. Mike brengt een ruime ervaring mee als caddiemaster, waarvan de laatste 10 jaar bij de Kennemer Golf & Country Club.

Hij zal de eerste periode gebruiken om de club, (leden, medewerkers, commissies en het bestuur) nader te leren kennen, om mede aan de hand van deze ervaringen de toekomstige caddiemastertaken verder vorm te geven.

Wanneer u HIER klikt kunt u wat meer achtergrond en persoonlijk details van Mike terugvinden.

Wij wensen Mike veel succes toe bij de Amsterdamse!.

Het bestuur van de Amsterdamse Golf Club

februari 2021