Meer winnen dan een wedstrijd

Meer winnen dan een wedstrijd

Onlangs zijn we allemaal opgeschrikt door het overlijden van ons geliefde clublid Willem de Voogt. Hij leed aan ALS, een  ongeneeslijke ziekte. Er is veel geld nodig om de Stichting ALS Nederland te helpen om partijen samen te brengen om wetenschappelijk onderzoek naar deze ziekte te realiseren. Dit bracht ons op het idee om een benefietwedstrijd te organiseren op 3 juni aanstaande.

Samen met onze leden willen we zoveel mogelijk geld ophalen:

Dat doen we met een financiële bijdrage voor deelname aan de wedstrijd, maar ook organiseren we een veiling waar we onze leden vragen items/ervaringen te doneren om te veilen. Denk hierbij aan het beschikbaar stellen van een vakantiehuis, golfballen van je werkgever, of een etentje in een restaurant.

Kortom alles dat geveild kan worden en waar mensen geld aan willen uitgeven. Ook sponsoren kunnen veilingitems beschikbaar stellen, met dank aan de eerste reacties – hopelijk volgen er nog veel meer… 

20230603-Logo ALS

Inschrijven

De inschrijving start op maandag 24 april om 13.00 uur. De spelvorm is een Texas Scramble 6 bal met een max van 24 flights.

De teamcaptain is verantwoordelijk voor het samenstellen van zijn/haar team (van 6 leden/introducees), schrijft (als enige) het team in en doet de betaling van de groep. Kosten zijn € 300,-/per flight, inclusief inschrijfgeld, baanactiviteiten, horeca en voor het winnen van een fantastische teamprijs! De captain stuurt een mail naar liesbethkoopman@gmail.com met de gegevens van het team en handicaps.

Veiling

Tijdens de borrel zal de veiling plaatsvinden onder de bezielende leiding van veilingmeester Jan Hendrik Meurer. Bij de veiling is iedereen van harte welkom om mee te bieden en natuurlijk ook om mee te borrelen.

Mocht u verhinderd zijn op 3 juni a.s. dan wordt uw financiële bijdrage voor de Stichting ALS Nederland zeer gewaardeerd. Dit kunt u doen via de Amsterdamse Golf Club  IBAN: NL84 INGB0000547819 o.v.v. donatie ALS

error: Content is protected !!