Massaal aan de laadpaal; gebruiksaanwijzing

In het kader van de GEO, verantwoord en duurzaam golfbaanbeheer, is de Amsterdamse Golf Club vanaf vandaag, 15 mei 2019, drie laadpalen voor elektrische en hybride auto’s rijker.

De afgelopen periode was er veel bedrijvigheid op de Amsterdamse met graafwerkzaamheden, kabels trekken, bestraten etc. Met dank aan Van der Worp Aannemersbedrijf – Haarlem kunt u vanaf vandaag uw elektrische auto opladen bij één van de zes oplaadpunten op de parkeerplaats van de AGC.

Het opladen kost €0,34 incl. BTW per kWh.

Gebruiksaanwijzing

Om te ‘tanken’ met een elektrische auto heb je een laadpaal, een kabel en een eigen laadpas nodig. Met een laadpas kun je je identificeren bij je eigen oplaadpaal thuis of bij een publieke paal. De laadpas geldt ook als betaalpas bij publieke laadpalen.

Op de bovenhoek van de laadpalen van de Amsterdamse Golf Club zitten een paar rondjes. Houd hier de laadpas tegenaan en dan geeft de laadpaal een piep. Na de piep kan het ‘tanken’ beginnen.

Op dit moment worden gebruiksaanwijzingsstickers gemaakt om het gebruik van de laadpaal te vereenvoudigen.

Vlnr Marcel van der Worp, Herma Bohan (van de Worp Aannemersbedrijf)
en Jan Willem de Munk (voorzitter Businesscommissie)