Maaltijdservice Out of Bounce voor weekend van 23 mei

In verband met de aanhoudende corona-maatregelen en de diverse lieve mails die wij hebben mogen ontvangen gaan wij over tot het verstrekken van afhaalmenu`s. Na overleg met het bestuur lijkt ons dit een geweldige kans om al onze leden alsnog te kunnen laten genieten. Wij zullen elke week een ander menu serveren.

Deze week weer een divers, lekker en aantrekkelijk geprijsd menu. Het enige wat u hoeft te doen, is het hoofdgerecht in de oven te schuiven en opdienen.

Klik hier of op onderstaande bestelformulier en u komt op een lekker en aantrekkelijk geprijsd menu. Plaats uw bestelling voor aanstaande vrijdag 14.00 uur en haal deze op het aangegeven tijdstip op.

Simpeler en smakelijker kan niet.

Kunt u het niet zelf ophalen, wij zorgen ervoor dat het bij u wordt bezorgd. Geef dit dan aan op het bestelformulier onder “opmerkingen”.

Ook zullen wij proberen dat een persoon voor meerdere leden ophaalt als men bij elkaar in de buurt woont. Als we zo een kans zien dan bellen we even. Hoort u niets dan haalt u het zelf op.

Bij het ophalen, houd u aan de voorschriften.

Namens het team van Out of Bounce, eet smakelijk!!

Bestelformulier Out of Bounce weekend 23 mei