Lustrumwedstrijden in mei

Jeugdwedstrijd Friends & Fun

Op vrijdag 24 mei trappen wij af met de Lustrum Jeugdwedstrijd Golfmiddag speciaal bedoeld voor de jongste jeugd van de Amsterdamse Golf Club! Om 17.00 uur begint het avontuur op de Amsterdamse Golfbaan.

 

We trappen af met een interactieve clinic, waar onze jonge golfers en golfsters de fijne kneepjes van het spel (verder) ontwikkelen. Daarna gaan we (onder begeleiding) de baan in. Ook vrienden en vriendinnen die geen lid zijn van de Amsterdamse zijn welkom deze dag!

Maar dat is nog niet alles! Op een van de laatste holes staat onze ‘Beat the Pro’ uitdaging op het programma, waarbij de jonge talenten de kans krijgen om een professionele golfer te verslaan. Het belooft een spannende strijd te worden! 
Na een dag vol golfplezier sluiten we met zijn allen af met de prijsuitreiking, daarna gaan we gezellig met zijn allen een hapje eten in het clubhuis. Het wordt een dag vol vriendschap, plezier en natuurlijk heel veel golf!

De Lustrumcommissie biedt deze wedstrijd, inclusief eten en een drankje gratis aan! Ook voor introducés!

Vergeet niet bij de opmerkingen aan te geven: Naam van eventuele introducé en of deze intro zelf golfclubs meeneemt. 

Yuppen-Invitational

Op 25 mei vindt de Lustrumwedstrijd Yuppen-Invitational plaats. Op deze dag zullen de Yuppen van de Amsterdamse Golf Club de strijd met elkaar aangaan. Op zaterdag start de inloop om 12.00 uur en om 13.00 uur zal de hoorn blazen voor de start van de SHOTGUN wedstrijd. 

Inschrijvingen gaan per flight (maximaal 4 personen) en introducés zijn toegestaan! Na de prijsuitreiking zullen we met z’n allen afsluiten met een bbq en een Pubquiz. Houdt de avond dus vrij en zorg voor een BOB of neem een Uber!!

Vergeet niet je teamnaam in te vullen bij de opmerkingen.

De inschrijving is inclusief koffie of thee bij ontvangst, 4x greenfee, 4x broodje bij de turn, borrelhap, tafel bij de pubquiz en 4x avondeten. 

Familietoernooi

Op zondag 26 mei vindt het reeds volgeboekte familietoernooi met Thé Dansant plaats, een dag vol familieplezier en golfavontuur op de prachtige Amsterdamse Golf Club. 

Op deze dag openen we de poorten voor een onvergetelijke dag die helemaal in het teken staat van familie, vriendschap en golf.

De inloop start om 11.00 uur, zorg ervoor dat je op tijd bent om te genieten van alle voorbereidingen. Om 12.00 uur klinkt het startschot voor onze legendarische SHOTGUN-wedstrijd, waarbij families samen strijden in flights van 6 personen. 

Neem dus gerust je familie, ooms, tantes, neven, nichten, broers en zussen mee voor een dag vol sportieve uitdagingen en gezelligheid. Ook andere introducés zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit unieke evenement, mocht je de flight niet vol krijgen met familie!

Na een sportieve dag op de baan staat er een onvervalst Thé Dansant op ons te wachten. Geniet van een borrel en een BBQ terwijl je samen met je familie ontspant en napraat over de hoogtepunten van de dag. En om het feest compleet te maken, zorgen we voor goede muziek waarop je lekker kunt dansen!

Dus verzamel je familie, poets je golfclubs nog eens op en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur op de Amsterdamse Golfclub.

Vergeet niet je teamnaam in te vullen bij de opmerkingen.

De inschrijving is inclusief koffie of thee met Lustrumcupcake bij ontvangst, 6x greenfee, 6x broodje bij de turn, thé Dansant, borrelhap en 6x avondeten. 

error: Content is protected !!

23 juni "Amsterdam on Tour" er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Mis het niet en schrijf je nu in!!