Protocol spelen op de Amsterdamse Golf Club

Geldend vanaf 29 juni 2020

Onlangs hebben bestuur, commissies, professionals en caddiemaster naar aanleiding van de laatste persconferentie van het kabinet de situatie van de in verband met Corona getroffen maatregelen opnieuw geëvalueerd.
Naast de bestaande aanpassingen wordt het volgende mogelijk vanaf maandag 29 juni:

De Dames en Heren commissies delen voor de dinsdagen en woensdagen een dag van te voren de starttijden in van deelnemers op basis van de aanmeldingen. We verwachten geen drukke inloop van deelnemers op de dag.

Alle leden moeten zich registreren, de registratielijsten voor dinsdag en woensdag liggen bij Arjan in de shop. Dit is enerzijds vanwege de afwezigheid van Ab op de dinsdag en de woensdag en anderzijds om de loop naar shop weer op gang te krijgen.

Dit betekent dat er vanaf komende week voor deze 2 dagen weer teesluitingen zijn. Dit geldt ook weer voor eventuele gastgroepen. Het is dus verstandig de teesluitingen te bekijken voordat je naar de club gaat.

Alle andere spelers kunnen op de dinsdag en woensdag naar de club komen en zich bij de caddiemaster op de registratielijst laten inschrijven. Je moet je dus altijd registreren. Er moet namelijk bekend zijn wie er op de club zijn en er wordt dan gespeeld op volgorde van binnenkomst.

Deze maatregel geldt meteen als proef voor later. Als dit goed blijkt te werken kunnen we dit verder gaan verruimen naar meerdere dagen in de week. Dus geen starttijden meer en alleen registreren dat je er bent.

Zoals altijd bepaalt de caddiemaster wie van hole 10 start. Dit is bindend!

Vanaf 1 juli worden, mede in verband met de versoepelingen binnen de horeca ook weer 4-ballen toegestaan op alle dagen van de week. Maar alleen vanaf 15.00 uur en een start vanaf hole 1.

Vanaf 1 juli gaat de glazen deur naar de hal weer open met duidelijke pijlen voor het twee- richtingsverkeer.

Op maandag 29 en dinsdag 30 juni werkt onze sponsor hoveniersbedrijf Hans Koning aan de kloostertuin en brengt een meter brede bloemenborder aan voor het terras waardoor het rood/wit geblokte lint verwijderd kan worden en om het aanzien van het terras wat te verfraaien.

Vanaf 4 juli worden er ook weer wedstrijden gespeeld, de inschrijving geschiedt op de gebruikelijke wijze.

Vanaf 7 juli gaat ook de dinsdag-inloop weer van start. Tijden waarop door deze groep gespeeld wordt volgen nog.

Lees in het artikengf.nl/coronaregels wat vereist is om qualifying condities aan te bieden.

Klik hier voor de printversie.

29 juni 2020 versie 2