La Vie en Rosé groot succes

Wat een mooie vier dagen hebben we achter de rug.

Prachtig weer en veel mensen op de been; onze club 85 zag er zeer welkom uit zo in het zonnetje.  Ik denk dat we met elkaar kunnen stellen dat het een fantastisch feest was waar de rosé rijkelijk vloeide onder het genot van de Franse chansons. Maar ook waar Joyce en haar team elke avond weer heerlijk het eten verzorgd hebben. Club 85 is er eentje die je nog wel een keer wilt bezoeken.

We startten vorige week woensdag met de Battle of the Sexes. De dames hebben laten zien dat ze meestal maar ook zeker deze keer de sterkeren waren.  Na de wedstrijd bleef het terras nog lang vol.

De volgende avond was weer zo’n heerlijke avond, deze Donderdagavond wedstrijd is gewonnen door Jolijn Onvlee, Celine van Hoorn en Xandra Algera.

Vrijdag hebben we laten zien dat de Amsterdamse Golf Club een fantastische club is om lid van te zijn aan onze introducés. Na deze avond moesten de taxi’s af en aan rijden vanwege de rosé die maar bleef doorvloeien. De winnaars van de wedstrijd waren Pia Meijer en Leendert van Driel.

Zaterdag sloten wij af met onze jaarlijkse derby (Duinkonijnen – Grachtengordeldieren) die dit jaar in het voordeel van de Duinkonijnen uitviel. Het spande erom. Na drie keer tellen waren het toch echt de Duinkonijnen. Het schilderijtje kan weer omgedraaid worden.

De prijsuitreiking van de 2de loterij trekking werd opgefleurd  door een hele bijzondere gast, deze schreeuwende maar wel aardige gendarme heeft ons ruim een uur verblijd met zijn bijzondere stijl van prijzen uitreiken.

De winnaars staan op de website en hangen op het mededelingenbord.

Helaas het is weer voorbij. De flamingo’s gaan weer terug naar eigen land, het zwembad gaat weer dicht en de strandstoelen worden weer opgevouwen.

Maar het goede nieuws is dat we op het terras nog even in Franse sfeer kunnen blijven nagenieten van de agapanthussen en de lavendel .

Dank iedereen en tot in september waar we van 12 t/m 14 september onze laatste etappe gaan vieren . Op zaterdag 14 september spelen we de welbekende Texas Scramble  waarbij teams van 6 spelers (invitees meer dan welkom) het tegen elkaar opnemen met na afloop La Grande Finale.  Schrijf je in en koop nog wat loten want de grootste prijs gaat nog vallen. Een wereldreis in de Business Class van United Cargo en verder natuurlijk nog heel veel andere prijzen.

Voor meerdere foto’s van La Vie en Rosé
klik hier