Jeugdlidmaatschap <18 jaar

Op de Amsterdamse is er ruim de gelegenheid om te (leren) golfen. Zowel de recreatieve als meer prestatieve spelers kunnen zich optimaal ontwikkelen. Hierbij is plezier en gezelligheid zeer belangrijk.

We hebben een compleet jeugdprogramma

Er worden wedstrijden georganiseerd, waaronder de openingswedstrijd, de jaarlijkse kind-ouderwedstrijd, de herfstbeker en de jeugdclubkampioenschappen. Maar ook een Sinterklaaswedstrijd voor jong en oud waar de Sint ook ieder jaar voor wordt uitgenodigd.

Er is een uitgebreid lesprogramma. De jeugdlessen waarvoor de kinderen in groepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau en waar de kinderen onder leiding van de professional kennis kunnen maken met golf (groep 1), opgeleid worden voor het GVB of begeleid worden naar een handicap (groep 2 en 3). Groep 4 is de lesgroep voor de (potentiële) competitiespelers. Voor de oudere jeugd (groep 5, 15 – 18 jaar) organiseren we vanaf dit jaar op zaterdag een aantal lessen. Voor de allerkleinsten zijn er gedurende het jaar een paar smurfenlessen waar kinderen welkom zijn om geheel vrijblijvend met het golfspel kennis te komen maken.

JEUGDKALENDER 2023

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast en wil je je aanmelden en/of heb je vragen, neem dan contact op met het secretariaat, 020-4977866 of secretariaat@amsterdamsegolfclub.nl

error: Content is protected !!