Inschrijving NGF competitie 2021 opengesteld

De NGF competitie 2020 heeft helaas niet plaats kunnen vinden. We kijken nu weer vooruit naar de competitie 2021!

Dit betekent dat aan de leden die belangstelling hebben voor het spelen van competitie wordt verzocht om zich daarvoor op te geven door het formulier op de website in te vullen via de ledenpagina onder de knop NGF Competititie 2021, of als u automatisch bent ingelogd op de ledenpagina via klik hier voor de link.

Op het formulier kunt u uw wensen kenbaar maken. De TC probeert zoveel mogelijk aan de wensen tegemoet te komen, maar moet met de samenstelling van de teams met meer factoren rekening houden. Uiteindelijk bepaalt de TC (in samenspraak met de pro’s) de samenstelling van de teams.

De TC verzoekt u het formulier uiterlijk 1 september 2020 in te zenden in verband met de verplichte opgave kort daarna aan de NGF van het aantal teams dat zal deelnemen aan de competitie.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, stuur dan een mail naar: technischecommissie@amsterdamsegolfclub.nl