Hospitality chain

In 2012 is de Amsterdamse met de Twentsche, de Sallandsche, De Dommel en de Keppelse een hospitality regeling overeengekomen. In 2014 is ook de Noord Nederlandse Golf & Country Club toegetreden tot deze regeling en in 2015 de Hattemse Golf- en Country Club en Zuid-Limburgse Golf & Country Club Wittem. Vanaf 1 februari 2018 mogen we Toxandria  en vanaf 1 juli 2018 mogen we ook  Golfclub Broekpolder verwelkomen in onze hospitality chain. 

Dit houdt in dat leden van de Amsterdamse op deze banen tegen beperkt greenfee tarief kunnen spelen (meestal introductietarief zonder dat men geïntroduceerd behoeft te worden). Wel moet men een niet al te hoge handicap hebben (meestal 28 of lager). Voor meer informatie wordt naar de caddiemaster en de website van de desbetreffende clubs verwezen. Er moet altijd van te voren een afspraak worden gemaakt via de caddiemaster van de club. 

Leden van deze clubs kunnen ook op de Amsterdamse spelen met maximaal 6 personen op een dag. In het weekend en op feestdagen kan van deze regeling geen gebruik worden gemaakt.  Er dient altijd van te voren een afspraak te worden gemaakt met de caddiemaster.

Voor meer informatie over de baan/club/teesluitingen van de golfclubs raadpleeg hun website door op de bovenstaande naam van de baan te klikken.

Ook hebben wij ook een overeenkomst met de Club de Golf Barcelona in Spanje. De Club de Golf Barcelona hanteert de volgende voorwaarden: Club de Golf Barcelona. Voor meer informatie over de club en/of baan zie: www.golfdebarcelona.com

error: Content is protected !!