Hard trainende kinderen en jongeren

Ze zijn u waarschijnlijk al opgevallen, de hard trainende kinderen en jongeren op de zondagochtend. 13 keer per jaar heeft de jeugd van de Amsterdamse les onder leiding van onze pro’s Dirk en David om ze behendigheid van deze mooie sport bij te brengen. Behalve op de driving range en kleine holes zullen er dit jaar ook vaker baanlessen bij zijn met als doel ieder jeugdlid naar een handicap te laten toewerken.

 

 

 

Omdat een rondje golf niet alleen bestaat uit het kunnen driven en putten, maar ook uit het goed begrijpen van alle (etiquette)regels heeft het jeugdprogramma dit jaar een primeur.

Op 29 mei zullen alle jongeren aandacht besteden aan het leren van de regels, voor zover nog niet bekend. Onder leiding van Willem-Jan van Rooijen en in combinatie met de pro’s, zal een leuke, sportieve en interactieve regelles worden georganiseerd. Alle deelnemers die deze les bijwonen zullen daar een erkenning voor krijgen en zo een eerste stap zetten naar het verkrijgen van een handicap. Tegelijkertijd zal er een nieuwe generatie golfers op de baan te vinden zijn die correct en met veel plezier deze mooie sport kan beoefenen.

Wij kijken ernaar uit!!

error: Content is protected !!

23 juni "Amsterdam on Tour" er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Mis het niet en schrijf je nu in!!