Greenkeeper gezocht

Vind jij het leuk om greenkeeper op onze club te worden en zo het huidig team aan te vullen? 
Of weet jij iemand -binnen of buiten de club- die dit goed zou kunnen?
Bekijk dan de vacaturetekst hieronder.

Wij hopen op enthousiaste reacties!

Amsterdamse Golf Club

De Amsterdamse Golf Club is een gezellige en actieve vereniging met circa 1100 leden en behoort tot de beste parklandbanen van Nederland. De club heeft een eigen complex met 18 holes, driving range en 9 oefenholes.
Het terrein van in totaal 55 hectare, gelegen in recreatiegebied Spaarnwoude, wordt in eigen beheer onderhouden door een zeer ervaren team greenkeepers. Door vertrek van een van hen komt er een positie vrij voor een enthousiaste vrouw of man die het vak van greenkeeper kent of graag wil leren.  

Functie

Samen met ongeveer 7 collega-greenkeepers en de hoofd greenkeeper werk je aan het onderhoud en verbetering van de baan.
Zomers maaien, zaaien, bemesten, bezanden, prikken van fairways en greens, harken van bunkers (met een machine) en er is altijd wel ergens een renovatie in de baan. In de herfst en de winter ligt het accent meer op onderhoud van de beregeningsinstallaties, pompen, bospartijen, sloten, vijvers en paden. 
Je werkt voor een groot deel met gespecialiseerde machines en daarnaast met je handen (bijvoorbeeld snoeien, zagen en onderhoud aan de machines).

Het werk is zeer afwisselend en divers. 

Profiel

We zoeken iemand met twee rechterhanden, die zin heeft om samen te werken en zijn/haar kennis uit te breiden. Daarnaast heb je verantwoordelijkheidsgevoel, oog voor veiligheid en kan je zelfstandig werken. Je hebt een opleiding op MBO-2 of 3 niveau en technische vaardigheden. Je bezit een rijbewijs en woont binnen 20 km van Halfweg-Spaarnwoude. 

Ervaring, enthousiasme en bereidheid tot investeren in je eigen ontwikkeling is voor ons een belangrijker dan diploma’s. Technische kennis en ervaring met werktuigen is geen must, maar wel een pré. 

Informatie en reageren

Neem voor meer informatie contact op met Frank Klaver, Hoofd Greenkeeper, 06-45393529.

Wil jij direct solliciteren, mail je motivatiebrief en cv naar secretariaat@amsterdamsegolfclub.nl 
Amsterdamse Golf Club – Bauduinlaan 35 – 1047 HK Amsterdam. 

error: Content is protected !!