Bar/Restaurant

Brasserie De Bauduin opent haar deuren. 

Mijn naam is Jolanda van der Veldt-Meekel, 44 jaar en wonend in Spaarndam. Ik ben 22 jaar getrouwd met Richard en wij hebben samen vier jong volwassen kinderen, Mandy, Joyce, Danny en Melany. Daarmee heb ik direct mijn team voorgesteld. 

Na 4 jaar werkzaam te zijn geweest in het toenmalige restaurant was mijn laatste werkdag op maandag 20 oktober 1997. Nu 23 jaar later mag ik op donderdag 1 oktober 2020 de deuren heropenen van Brasserie De Bauduin. 

De focus zal niet alleen liggen op de herinrichting van het restaurant, maar ook op de regels rondom Covid-19, want dat is minstens zo belangrijk. De voorzorgsmaatregelen op covidgebied zullen in acht worden genomen op een zo vriendelijk mogelijke manier. 

 

Nieuwe kok Brasserie De Bauduin


Vanaf 1 februari zal Danny Nieuwland, onze schoonzoon, de keuken gaan bemannen. We hebben gekozen voor deze maand, zodat Danny nog even de tijd heeft om alles in de keuken in te richten en de club te leren kennen, voordat wij helemaal open mogen. 

Danny heeft verschillende specialiteiten.  De maaltijden worden al  door hem gemaakt, zo kunt u alvast een beetje voorproeven.

 

 

 

 


Brasserie De Bauduin

Voor mij schuilt er een mooie geschiedenis in deze naam. Een geschiedenis die ik gaandeweg met jullie zal delen en terug wil laten komen in de heropening van het restaurant. 

Menu

Wij hebben een mooie borrelkaart en lunchkaart voor de komende periode, echter hopen wij op jullie begrip dat deze de eerste dagen wat beperkt zal zijn door de noodzakelijke werkzaamheden die nog verricht moeten worden. 

Groepen of reserveringen

Voor groepen of reserveringen of algemene informatie kunt u contact met ons opnemen via  info@brasseriedebauduin.com of op telefoonnummer 020-8950822

 

Openingstijden

Let op: Tot nader order zal Brasserie De Bauduin haar deuren ‘s ochtends om 10.00 uur openen. 

 

‘s zomers    1 maart t/m 31 oktober
dinsdag t/m zondag   08.30 uur tot twee uur na zonsondergang
maandag   09.30 uur tot twee uur na zonsondergang 

 

‘s winters   1 november t/m 28 februari
dinsdag t/m zondag   09.00 uur tot 17.30 uur
maandag   09.30 uur tot 17.30 uur 
     

 

Wij verwelkomen jullie van harte bij Brasserie De Bauduin