Bar/Restaurant

Brasserie De Bauduin opent haar deuren. 

Mijn naam is Jolanda van der Veldt-Meekel, 44 jaar en wonend in Spaarndam. Ik ben 22 jaar getrouwd met Richard en wij hebben samen vier jong volwassen kinderen, Mandy, Joyce, Danny en Melany. Daarmee heb ik direct mijn team voorgesteld. 

Na 4 jaar werkzaam te zijn geweest in het toenmalige restaurant was mijn laatste werkdag op maandag 20 oktober 1997. Nu 23 jaar later mag ik op donderdag 1 oktober 2020 de deuren heropenen van Brasserie De Bauduin. 

 

Coronaregels 

Helaas lopen de besmettingen in een razend tempo op, dus moeten we weer even op de rem en alles voor nu aanscherpen tot en met 13 augustus. Wij wijzen u graag nog even op de belangrijkste maatregelen, die wij wat strakker in de gaten moeten gaan houden in de hoop dat de besmettingen snel zullen dalen.

  • Een vaste zitplaats is verplicht, dit mag ook een zitplaats zijn aan de bar.
  • Bezoekers houden voldoende afstand van elkaar, hierdoor houden wij een maximum aantal van 75 gasten aan. 
  • Registratie (d.m.v. de clubcode) en gezondheidscheck zijn verplicht. 


Nieuwe kok Brasserie De Bauduin


Vanaf 1 februari zal Danny Nieuwland, onze schoonzoon, de keuken gaan bemannen. Danny heeft verschillende specialiteiten.
De maaltijden worden al  door hem gemaakt, zo kunt u alvast een beetje voorproeven.

 

 

 

 

 


Brasserie De Bauduin

Voor mij schuilt er een mooie geschiedenis in deze naam. Een geschiedenis die ik gaandeweg met jullie zal delen en terug wil laten komen in de heropening van het restaurant. 

Menu

Wij hebben een mooie borrelkaart en lunchkaart , daarbij serveren wij elke dag vanaf 16.00 uur diverse daghappen. Inmiddels hebben we uitbreiding van ons keukenpersoneel, dus onze chef-kok staat er niet meer alleen voor. U kunt daarom van ons verwachten dat de kaart er stapsgewijs steeds interessanter uit komt te zien zonder de eenvoud, waar zoveel vraag naar is, te verliezen. 

Groepen of reserveringen

Voor groepen, vergaderingen, reserveringen of algemene informatie kunt u contact met ons opnemen via  info@brasseriedebauduin.com of via telefoonnummer 06-15538490 (restaurant). 
Bij geen gehoor en spoed kunt u contact opnemen met Jolanda op 06-22646049. 

 

Openingstijden

‘s zomers    1 maart t/m 31 oktober
dinsdag t/m zondag   08.30 uur tot twee uur na zonsondergang
maandag   09.30 uur tot twee uur na zonsondergang 

 

‘s winters   1 november t/m 28 februari
dinsdag t/m zondag   09.00 uur tot 17.30 uur
maandag   09.30 uur tot 17.30 uur 
     

 

Wij verwelkomen jullie van harte bij Brasserie De Bauduin