De Lustrum Combicup XXL zaterdag 3 augustus

Deze dag zult u niet snel vergeten!!

De Combicup is één van de meest populaire wedstrijd, zowel bij de Houtrak als bij de Amsterdamse. Een geweldige wedstrijd waar de strijd wordt uitgevochten op twee verschillende golfbanen waar de laatste jaren een mooie synergie is ontstaan.

Mede door deze synergie en de inzet van de Lustrumcommissie hebben wij deze dag de beschikking over niet 18- maar 36 holes dus kunnen wij deze wedstrijd met een groot aantal van ons gaan spelen.

Al maanden zijn namens Houtrak de Weco en daarnaast Harm van Oeveren in het bijzonder voor de rating, scorekaarten en routing etc. en namens de Amsterdamse Wedstrijdcommissie en de Luco bezig met de invulling van deze wedstrijd. U zult begrijpen dat dit geen makkelijke taak is, maar gezien de ontwikkelingen belooft dit spectaculair te worden. De afgelopen jaren hebben wij diverse spelvormen gespeeld, we speelden als clubs tegen elkaar maar ook met elkaar.
Dit jaar mede daar het feestelijke karakter hebben wij besloten dat de Amsterdamse en de Houtrak samen gaan spelen. 

De spelvorm zal dan ook een teamwedstrijd worden: 

  • We hebben plaats voor 144 deelnemers (72 per club)
  • Flights gaan bestaan uit 4 personen (2x Houtrak ,2x AGC)
  • We spelen individueel stableford.
  • Teamcaptain verantwoordelijk voor de scores
  • De beste twee scores van het team per hole.
  • We gaan random indelen
  • Maximale handicap 36
  • Indien u start op een hole bij Houtrak melden bij het clubhuis van Houtrak en indien u start op een hole van de Amsterdamse melden bij de Amsterdamse.

Betalingen
Bij de Houtrak regelt de Weco het inschrijfgeld en bij de Amsterdamse gaat dit via Ideal bij inschrijving. Het inschrijfgeld voor de gehele dag en avond bedraagt € 35,-

Overige activiteiten

Naast natuurlijk spelen op 9 holes Houtrak en 9 holes Amsterdamse zullen wij u in de baan ook gaan verrassen met leuke horeca activiteiten we zijn hier druk mee bezig dus laat u verrassen. 

After Golf Party

Na de wedstrijd zullen wij naar het clubhuis van de Amsterdamse gaan waar wij onder het genot van een hapje en een drankje, vermaakt gaan worden door de originele cast van het bekende Café Nol uit Amsterdam. 

Een diskjockey en drie zangers zullen garant staan voor nog wat gezellige uurtjes.

Deze dag zult u niet snel vergeten!!

error: Content is protected !!