De “Coronaneut” is begonnen!

Ook in de winter kan er elke dinsdag aan de damesdag worden deelgenomen. Iedereen is van harte welkom!
Het winterseizoen loopt van 13 oktober 2020 t/m 2 maart 2021.

Inschrijven gaat net zoals nu via de site. Graag vóór zondag 12 uur zodat wij de indeling aan de caddiemaster kunnen doorgeven. Voorlopig is er geen inschrijfgeld, aangezien we geen ballen kunnen uitdelen. Tel uit je winst!!

We starten vanaf 10 uur op hole 1. Als je 9 holes wilt spelen, dan geef je dit op de inschrijfpagina aan d.m.v. het vinkje in het daarvoor bestemde vakje. Als je op 10 wil starten, dan graag bij de opmerkingen vermelden.

De Winterneut 

Vanwege de vele enthousiaste reacties van vorige jaren continueren we ook dit winterseizoen op de damesdag de “Winterneut”. Dit jaar in aangepaste vorm door het alom bekende Covid19 virus. In deze Neut strijden wij om de “IJSPEGELTROFEE”, afgelopen jaar gewonnen door Nicolette Bakhuizen. 

 • De “Coronaneut”, zoals deze nu gaat heten, kan gedurende het hele winterseizoen (13 oktober 2020 t/m 2 maart 2021) gespeeld worden. 
 • De scores worden genoteerd per hole in stablefordpunten met handicapverrekening.
 • Elke dinsdag kan je meedoen en een foto van je kaart inleveren over 9 of 18 holes. Als je 9 holes loopt gebruik je de slagentabel voor 18 holes. 
 • Vermeld op je kaart: “Coronaneut” of “CN” en de datum en je eigen nummer op de Coronalijst (die je op de site kunt zien na de eerste keer dat je hebt meegedaan). Stuur de foto van je kaart per e-mail naar coronaneut2020@gmail.com
 • Per deelneemster worden de stablefortpunten van iedere hole van de eerste kaart genoteerd in een spreadsheet dat op de besloten gedeelte van de site zal komen. Klik hier. 
 • Iedere volgende keer dat je meedoet kan je je stablefordscore per hole verbeteren in vergelijking met je reeds genoteerde score. Deze verbeterde scores omcirkel je zelf op de kaart (om het nummer van de hole), zodat wij deze kunnen bijwerken in ons spreadsheet. Alleen de omcirkelde scores verwerken wij. Stuur deze weer op. 
  Suggestie: houd een schaduwkaart voor jezelf bij. 
 • Altijd uitholen, ook op de wintergreens. 
 • Inschrijfgeld is voorlopig helemaal niets. Of we uiteindelijk Pot kunnen verteren is maar de vraag. 
 • De winnaar is diegene die aan het eind van het winterseizoen op 2 maart 2021 de beste stablefordscore over 18 holes heeft weten te maken. 


We wensen iedereen een gezellig en sportief winterseizoen!

 19 oktober 2020