Clubkampioenschappen en meer in juni en juli!

Nu de competitie is afgerond en de zomermaanden lonken, komen de clubwedstrijden weer vol in beeld. Het seizoen is volgens traditie begonnen met de Personeelsbeker, de Koningsdagwedstrijd ligt weer achter ons evenals de strijd om de “prestigieuze” Haagsche Ooievaar en daaraan gekoppeld de Haagse Bluf. Als het goed is hebt u dus al een aanloop(je) genomen tot de wedstrijden die de Weco organiseert in de maanden juni en juli.

Op 1 juni staat de eerste zomeravondwedstrijd op de agenda en inschrijven is al mogelijk. Met Pinksteren wordt er weer gezellig gemixt.

Voorts vinden de Clubkampioenschappen Matchplay plaats in het weekend van 11 en 12 juni. Deze kampioenschappen zijn van oudsher het neusje van de zalm. Er zijn nog plaatsen en raadpleegt u vooral de digitale kalender om te zien welke voorwaarden voor inschrijving gelden.
Op 29 juni is er opnieuw een zomeravondwedstrijd.

In juli en wel op donderdag 7 en vrijdag 8 juli organiseert de Weco voor de doorgewinterde senior de clubkampioenschappen strokeplay.

KORTOM: ga naar de wedstrijdkalender en schrijft u zich in en doe een gooi naar al die prachtige borden en bekers. Mooier wordt het namelijk bijna niet.

[table id=294 /]

error: Content is protected !!