Clubhuis Brasserie De Bauduin

Brasserie De Bauduin hoopt ons snel weer in het clubhuis te ontvangen. In de tussentijd helpen ze de leden van de Amsterdamse enorm met hun “Walk Through Service”, zodat we toch van een drankje en een hapje kunnen genieten.

Jolanda heeft in de tussentijd gekeken naar een betere indeling van het clubhuis.

Capaciteit

Er is een aantal redenen om zaken te veranderen. Na een jaar gedraaid te hebben, is de conclusie dat de algemene capaciteit onvoldoende is. Naast de ontvangst van competitiespelers, zijn er steeds vaker groepen die samen willen borrelen en eten. Een positieve ontwikkeling!

Daarnaast is het eindeloze geschuif met toch best wel oude zware tafels en stoelen ongewenst. Dan blijkt ook dat de “tv kamer”, de ruimte achter de open haard steeds vaker gebruikt wordt voor vergaderingen en diners waar iets meer privacy wordt gevraagd.

Oude foto’s

Jolanda heeft de oude foto’s van meer dan 20 jaar geleden er eens bij gepakt en ontdekte dat die tv kamer vroeger ook een af te sluiten ruimte was en dat de leestafel op een andere plek stond.

En nu heeft ze die oude indeling maar eens uitgewerkt:

  • De leestafel staat in de lengterichting, links na binnenkomst.
  • De ruimtes naast de open haard zijn “ingevuld” door 2 boekenkasten, zodat de tv kamer meer afgezonderd is.
  • Er zijn 3 zitjes met voldoende afstand ontstaan, die ook snel verplaatst kunnen worden als er veel eters zijn.
  • Het restaurantgedeelte is efficiënter ingedeeld met dezelfde uitstraling.

Coronaproof

Er is een niet onbelangrijk bijkomend voordeel: het clubhuis  is veel meer Coronaproof. Er moet rekening gehouden worden met een blijvende discipline omtrent 1.5 meter afstand houden etc. Dan staat de leestafel als wedstrijdtafel op een betere plek en is er meer doorloop om naar en rond de bar te verkeren. Zelfs kan er, indien nodig,  een route direct naar buiten worden gecreëerd.

 Experiment

Jolanda ziet het als een experiment. Als we weer open gaan kunnen we zien of het werkt. Met vanzelfsprekend behoud van de gezellige huiselijke sfeer.

Wij wensen Jolanda en haar Bauduin team veel succes!

error: Content is protected !!

23 juni "Amsterdam on Tour" er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Mis het niet en schrijf je nu in!!