Sponsorschap

Voor informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat (020-4977866) of mail naar secretariaat@amsterdamsegolfclub.nl

Mocht het secretariaat gesloten zijn, neemt u dan contact op met Jan-Willem de Munk, voorzitter van de Businesscommissie, tel. 06-53232573 of mail naar janwillemdemunk@icloud.com

Sponsorschap
Onbeperkte toegang tot de faciliteiten van de Amsterdamse Golf Club voor de daartoe aangewezen twee leden van het management team van het bedrijf dan wel een lid van het management team en zijn/haar partner.

De bedrijfsleden kunnen gebruik maken, al dan niet tegen een extra vergoeding, van het clubhuis met de vergaderruimte, restaurant, de pro-shop, gereserveerde parkeerplaatsen, tassenloods, driving range, golflessen bij de clubprofessionals, het behalen van baanpermissie, de golfbaan, de aanwezige communicatie uitingen zoals vermelding op een teebord, website, digitale scherm in de hal van het clubhuis en een advertentie in het clubblad.

De faciliteiten kunnen ook gebruikt worden t.b.v. het bedrijf en het netwerken, zoals b.v. bedrijfslunches en bedrijfsvergaderingen.