Nieuws

Met veel plezier verwelkomen wij onze nieuwe sponsor Gaaf Ventures | Racesquare.

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om een Formule 1-coureur te zijn? Racesquare  biedt jou de kans om in de huid te kruipen van Max Verstappen, Lewis Hamilton of een andere topper. Bij ons kun je met maar liefst twintig man tegelijk simracen en word je begeleid door een persoonlijke marshall. Vanuit de virtuele pitstraat voorziet Tom Coronel je van tips en na de wedstrijd geniet je van een hapje en drankje op ons horecaplein! 

www.racesquare.nl

april 2022

 

 

Met plezier laten we weten dat we 3 nieuwe sponsoren rijker zijn!

 

Samsung Electronics Benelux B.V.

Samsung volgt een eenvoudige bedrijfsfilosofie: talent en technologie inzetten om superieure producten en diensten te creëren die bijdragen tot een betere wereldwijde maatschappij. Om dit te bereiken hecht Samsung veel waarde aan haar mensen en technologieën.

 

 

Nikon Nederland.

Nikon is een toonaangevende leverancier van beeldverwerkingsproducten en -services. De innovatieve optiektechnologie, van consumentencamera’s tot professionele camera’s en van objectieven tot systeemaccessoires, is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring.

 

 

Datasite

Score a birdie with Datasite on your next M&A deal. Accelerate your due diligence with technology that keeps you one step ahead of the competition.

 

 

 

Fooom

Fooom verkoopt wereldwijd aan ruim 30 landen en is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van Hand Hygiëne Systemen. Het unieke concept is dat Fooom volledige productie heeft staan in Nederland. De producten worden in een straal van 25km van Amsterdam ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd. 

We ontwikkelen en produceren een dispensers die men op vele verschillende manieren kan inzetten, denk hierbij bijvoorbeeld aan Handzeep, Toilet Seat Cleaner / Oppervlakte Reiniger, Handdesinfectant maar ook Zonnebrandcrème en Afwasmiddel en nog vele andere toepassingen, deze zult u op de club terug vinden.  

Door onze technische achtergrond, kunnen wij de meest compacte dispenser ter wereld maken. Met een design dat om onze navulling heen gebouwd is passen wij in iedere sanitaire ruimte, het nu een golfbaan, een hotel, een keuken of een ziekenhuis is. Overal hebben wij een oplossing voor. 

 

Zuyderstaete Amsterdam

Verhuur van ontroerend goed en projectontwikkeling. 

 

 

 

Hole-in-one…..

Restaurant Bord’Eau, onderdeel van het Amsterdamse Hotel de l’Europe, heeft sinds kort een teebord op de 6e hole en is daarmee een van onze gewaardeerde partners.

Mocht je op de 6e een hole-in-one slaan, wat we iedereen van harte toewensen, biedt het restaurant een diner voor 2 aan in hun met een Michelin-ster bekroonde restaurant Bord’Eau op een dinsdag-, woensdag- of donderdagavond.

 

Nog even ter herinnering: een van onze andere partners, Wijnkoperij Okhuysen, looft een fles champagne van het huis Veuve A. Devaux uit mèt een oorkonde voor elke hole-in-one die op de 15e wordt geslagen.

Moet kunnen, toch? Succes!