Nieuws

Onze club is weer twee bedrijfsleden rijker..

Kubota Corporation

Kubota Corporation is een Japanse producent van landbouw-, gras, hooi- en bouwmachines. 

“Onze missie is om wereldwijd oplossingen te bieden op het gebied van voedsel, water en het milieu. Kubota gaat voortdurend uitdagingen aan op het gebied van deze drie gebieden om te voldoen aan de wereldwijde vraag ten behoeve van een beter leven en een duurzaam milieu”. 

 

Hanwa

Hanwa is een Japanse groothandel in ferrometalen en halffabrikaten.

 

“Door snel om te gaan met veranderende tijden en de markt leveren we een grote bijdrage aan de samenleving door als distributiespecialist aan verschillende behoeften van klanten te voldoen. Verandering voltrekken zich op een ongekende schaal. Alleen bedrijven die zich snel kunnen aanpassen zullen overleven. Hanwa heeft meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van distributie”. 

 

Met veel plezier verwelkomen wij onze nieuwe sponsor Gaaf Ventures | Racesquare.

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om een Formule 1-coureur te zijn? Racesquare  biedt jou de kans om in de huid te kruipen van Max Verstappen, Lewis Hamilton of een andere topper. Bij ons kun je met maar liefst twintig man tegelijk simracen en word je begeleid door een persoonlijke marshall. Vanuit de virtuele pitstraat voorziet Tom Coronel je van tips en na de wedstrijd geniet je van een hapje en drankje op ons horecaplein! 

www.racesquare.nl

april 2022