Nieuws

Met plezier laten we weten dat we 4 nieuwe sponsoren rijker zijn!

Graag stellen we ze voor:

ABN AMRO MeesPierson

Deze welbekende vermogensbeheerder heeft 24 kantoren in Nederland. De experts hebben oog voor hun vak, maar vooral voor de doelen van hun cliënten. De bank biedt private banking met een persoonlijke aanpak. Met verschillende financiële expertises en een uitgebreid netwerk staan zij voor jullie klaar.

 

Cargo Holland

is a no-nonsense freight forwarding company, based near Schiphol Airport. It all comes down to air-, ocean- and road transport solutions for your cargo.

 

 

 

Einstein ICT & Telecom

Informatie- en communicatietechnologie (ICT) is constant in ontwikkeling en levert veel mogelijkheden voor bedrijven. Einstein ICT helpt hiermee. Zij zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen en weten precies wat voor elk bedrijf het beste is. Een goede inzet van ICT is onmisbaar voor de communicatie met klanten, medewerkers en leveranciers. Einstein ICT is een specialist in het implementeren van ICT. Precies die technieken die u nodig heeft.

 

 

Fort Advocaten

FORT is een advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoedrecht en ondernemingsrecht met een leidende positie in de retail, vastgoed en hotels & leisure branche. De ruim 30 experts adviseren over huur gerelateerde zaken, vastgoedtransacties, fusies en overnames. Maar ook bij zakelijke geschillen, arbeidsrechtelijke vraagstukken, franchise gerelateerde kwesties, faillissementen en herstructureringen.

Hole-in-one…..

Restaurant Bord’Eau, onderdeel van het Amsterdamse Hotel de l’Europe, heeft sinds kort een teebord op de 6e hole en is daarmee een van onze gewaardeerde partners.

Mocht je op de 6e een hole-in-one slaan, wat we iedereen van harte toewensen, biedt het restaurant een diner voor 2 aan in hun met een Michelin-ster bekroonde restaurant Bord’Eau op een dinsdag-, woensdag- of donderdagavond.

 

Nog even ter herinnering: een van onze andere partners, Wijnkoperij Okhuysen, looft een fles champagne van het huis Veuve A. Devaux uit mèt een oorkonde voor elke hole-in-one die op de 15e wordt geslagen.

Moet kunnen, toch? Succes!

 

 

Een gelukkige winnaar van de jubileum loterij

Frank Eijken met 11 vrienden bij Wijnkoperij Okhuysen voor een wijnproeverij, gegeven door Menne Wigmore. 

Dank aan Okhuysen!

 

Sponsordag 2019

Op donderdag 26 september 2019 vond de jaarlijkse Sponsordag plaats. Na ontvangst met koffie en lunch begon om 13.00 uur de strijd in tweetallen om de Peter Hollander Wisselbeker. Voor de niet-golfers werd er een uitdagende clinic gegeven door onze pro David Sijnke. 
Een zeer geslaagde dag met als afsluiting een aperitief en walking dinner. 

De totale stand: 

1e prijs  2 waardebonnen PinHigh  CBRE
Giel Nederhorst (34.5) en
Renier du Plessis (24)
2e prijs Porsche driving experience Murata
Tosio Nakamoto (7.6) en
Taisuke Sato (28.0)
3e prijs Wijnproeverij Okhuysen Oyens & Van Eeghen
Edo Huisman (28.0) en
Frederik Kalff (13.8) 
2 Runners-up
met 44 punten 
CBRE
Jonathan Karman en Marnus van Zyl (17)
 
  Palace Hotel
Natascha Keesmaat (33.5) en Pien Keizer (24)
 

Neary Insinger Gilissen
Erwin Mulder
Leary Dames  Palace Hotel
Natasja Steenwijk
Leary Heren Steltman
H.J. Kooyman

En de aanmoedigingsprijs ging naar Natasja Steenwijk (48) en Bas Oornick (54) van Palace Hotel en ontvingen uit handen van pro David Sijnke een 9 holes baanles van de pro’s. 

 

Voor meer foto’s klik hier

 

Laadpalen powered by Van der Worp

Op vrijdag 10 mei 2019 was de feestelijke ingebruikstelling van de laadpalen op het parkeerterrein, gerealiseerd door onze sponsor Aannemersbedrijf Van der Worp.

 

 

 

 

 

Vlnr Marcel van der Worp, Herma Bohan (van de Worp Aannemersbedrijf)
en Jan Willem de Munk (Bestuurslid Amsterdamse Golf Club)