Nieuws

Met plezier laten we weten dat we 2 nieuwe sponsoren rijker zijn!

 

Fooom

Fooom verkoopt wereldwijd aan ruim 30 landen en is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van Hand Hygiëne Systemen. Het unieke concept is dat Fooom volledige productie heeft staan in Nederland. De producten worden in een straal van 25km van Amsterdam ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd. 

We ontwikkelen en produceren een dispensers die men op vele verschillende manieren kan inzetten, denk hierbij bijvoorbeeld aan Handzeep, Toilet Seat Cleaner / Oppervlakte Reiniger, Handdesinfectant maar ook Zonnebrandcrème en Afwasmiddel en nog vele andere toepassingen, deze zult u op de club terug vinden.  

Door onze technische achtergrond, kunnen wij de meest compacte dispenser ter wereld maken. Met een design dat om onze navulling heen gebouwd is passen wij in iedere sanitaire ruimte, het nu een golfbaan, een hotel, een keuken of een ziekenhuis is. Overal hebben wij een oplossing voor. 

 

Zuyderstaete Amsterdam

Verhuur van ontroerend goed en projectontwikkeling. 

 

 

 

Hole-in-one…..

Restaurant Bord’Eau, onderdeel van het Amsterdamse Hotel de l’Europe, heeft sinds kort een teebord op de 6e hole en is daarmee een van onze gewaardeerde partners.

Mocht je op de 6e een hole-in-one slaan, wat we iedereen van harte toewensen, biedt het restaurant een diner voor 2 aan in hun met een Michelin-ster bekroonde restaurant Bord’Eau op een dinsdag-, woensdag- of donderdagavond.

 

Nog even ter herinnering: een van onze andere partners, Wijnkoperij Okhuysen, looft een fles champagne van het huis Veuve A. Devaux uit mèt een oorkonde voor elke hole-in-one die op de 15e wordt geslagen.

Moet kunnen, toch? Succes!