Activiteiten

Bedrijvencompetitie 2019

De businesscommissie onderhoudt de contacten met de bedrijfsleden, adverteerders en sponsoren van de golfclub. Naast een actief accountmanagement stimuleert de commissie dat deze bedrijven daadwerkelijk gebruik maken van hun speelrechten en de faciliteiten van de club. Om de gang naar de baan te vergemakkelijken is in 2018 gestart met een bedrijvencompetitie.

De reacties en vooral de feedback naar aanleiding van de enquête waren zonder uitzondering zodanig positief dat wij ook in 2019 met veel genoegen de bedrijvencompetitie organiseren. 

Op vier donderdagen heten wij de deelnemende bedrijven vanaf 16.00 uur van harte welkom. De teams slaan om 17.00 uur af en spelen 9 holes. Ieder bedrijf stelt een flight samen die kan bestaan uit zijn medewerkers en/of door de bedrijven zelf uitgenodigde relaties.

Na afloop biedt de Businesscommissie een borrel aan. Daarna is er voor alle deelnemers gelegenheid om op eigen kosten te dineren in het restaurant van het clubhuis en gezellig na te kaarten.

Op 21 maart fungeerde PinHigh Golftravel als mede-gastheer. Deze specialist op gebied van golfreizen zorgt voor de prijzen en zal ook  tijdens de borrel een korte presentatie over het bedrijf houden.

Op 23 mei is Oyens & Van Eeghen, vermogensbeheerder en fiduciair adviseur, mede-gastheer.

 

Jaarlijkse sponsordag

“Save the day”: in 2019 wordt de sponsordag gehouden op donderdag 26 september. Uiteraard ontvangen onze partners te zijner tijd een officiële uitnodiging. 


Business club

De Amsterdamse Golf Club is een privé golfclub, maar bedrijven zijn er wel degelijk welkom: als sponsor, bedrijfslid of adverteerder. Dit maakt onze club  zelfs tot een vestigingsfactor voor bedrijven in de regio, waaronder grote internationale concerns. Op dit moment hebben wij zo’n 30 sponsors en rond de 30 bedrijfsleden, waarvan 2/3 Aziatische bedrijven. Daarnaast hebben we een tiental adverteerders in ons clubblad ‘De Birdie’. Al deze bedrijven en hun vertegenwoordigers weten de faciliteiten van en de sfeer op de Amsterdamse op juiste waarde te schatten en voelen zich bij ons echt thuis. De businesscommissie onderhoudt intensieve contacten met al deze bedrijven. Voor de voorwaarden voor sponsoring, bedrijfslidmaatschappen en adverteren kunt u te allen tijde contact opnemen met het secretariaat, 020-4977866 of mail naar secretariaat@amsterdamsegolfclub.nl. 

Mocht het secretariaat gesloten zijn, neemt u dan contact op met Jan-Willem de Munk, voorzitter van de Bussinesscommissie, tel. 06-53232573 of mail naar janwillemdemunk@icloud.com.