Activiteiten

Bedrijfscompetitie 

De businesscommissie haalt de banden met de bedrijfsleden en sponsoren aan. Naast een actief accountmanagement stimuleert de commissie dat deze bedrijven daadwerkelijk gebruik maken van hun speelrechten en overige faciliteiten op de club. Om de gang naar de baan te vergemakkelijken is dit jaar een bedrijfscompetitie gestart.

Op 19 april namen daaraan Porsche Centrum Amsterdam, Pin High, Broersma Makelaardij, LibertyGlobal, Bright River, Aeves Benefit en Insinger Gilissen deel.

De combinatie LibertyGlobal/Aeves Benefit met de spelers J. Hasnain  ( hcp12 ), R. Beall ( hcp 10 ) en  S. Abdallah ( hcp 15.5 ) behaalde op deze eerste competitiedag de overwinning . 

Op 31 mei, 13 september en 4 oktober slaan de deelnemers om 17.15 uur af en spelen zij een ronde van 9 holes. Na afloop van de wedstrijd biedt de club een borrel aan.

 

Business club

De Amsterdamse Golf Club is een privé golfclub, maar bedrijven zijn er wel degelijk welkom: als sponsor, bedrijfslid of adverteerder. Dit maakt onze club  zelfs tot een vestigingsfactor voor bedrijven in de regio, waaronder grote internationale concerns. Op dit moment hebben wij zo’n 30 sponsors en rond de 30 bedrijfsleden, waarvan 2/3 Aziatische bedrijven. Daarnaast hebben we een tiental adverteerders in ons clubblad ‘De Birdie’. Al deze bedrijven en hun vertegenwoordigers weten de faciliteiten van en de sfeer op de Amsterdamse op juiste waarde te schatten en voelen zich bij ons echt thuis. De businesscommissie onderhoudt intensieve contacten met al deze bedrijven. Voor de voorwaarden voor sponsoring, bedrijfslidmaatschappen en adverteren kunt u te allen tijde contact opnemen met het secretariaat, 020-4977866 of mail naar secretariaat@amsterdamsegolfclub.nl. 

Mocht het secretariaat gesloten zijn, neemt u dan contact op met Jan-Willem de Munk, voorzitter van de Bussinesscommissie, tel. 06-53232573 of mail naar janwillemdemunk@icloud.com.