Berichten van het caddiemasterteam

Nieuwe aanwinst

We zijn terug naar “normaal” althans qua starttijden op de Amsterdamse. Niet reserveren blijkt echter regelmatig niet onmiddellijk spelen. Vandaar een nieuwe aanwinst om de volgorde van aankomst bij de eerste tee en moment van vertrek iets beter te reguleren. Kom je bij het caddiehuis aan en staan er reeds twee flights voor de tee-box. Stop dan een herkenbare bal in de tube die onder het zijraam van de caddiemaster is geplaatst (naast de wasbak). Op deze manier hoef je niet een kwartier of langer ter plekke te wachten om te starten.

Wel graag in de gaten houden of je bal inmiddels vooraan ligt want anders is je moment voorbij!

Marshals gezocht!!

Wij zijn opzoek naar een aantal vrijwilligers om ons incidenteel ’s avonds na 18.30 uur als gastheer/vrouw te assisteren met het controleren op naleving van de etiquette en het speelgerechtigd zijn van de personen die op dat moment in de baan lopen.

Help ook mee zodat alle spelers op een juiste en sportieve wijze van onze baan kunnen genieten!

U kunt zich aanmelden via secretariaat@amsterdamsegolfclub.nl

Fraaie baan, mooie scores?!!

Rond de 43 % van een ronde golf speelt zich af op de green. Onbegrijpelijk dat zoveel spelers hun pitchmarks niet of nauwelijks herstellen.

Op een green die meer weg heeft van een poffertjespan is een goede score onmogelijk.
Repareer daarom uw pitchmark en graag nog twee andere die wellicht aan de aandacht van de voorgangers is ontsnapt!

De Amsterdamse wenst u een fraaie ronde toe met een mooie score!

augustus 2021