Amsterdam Cup

57e Amsterdam Cup 2020

Helaas hebben we moeten besluiten om de 57e wedstrijd om de Amsterdam Cup, het Nederlands Kampioenschap Four Ball Better Ball, dat gepland stond op zondag 6 september 2020 te annuleren.

De reden zal u duidelijk zijn : Corona.

Wij achten het niet verstandig om onder de huidige omstandigheden deze wedstrijd door te laten gaan.

Volgend jaar op 5 september 2021, de traditioneel eerste zondag van september, hopen we u alsnog te kunnen ontvangen voor de 57 versie.

Namens de wedstrijdleiding,
Ab Landman, Robert van den Berg en Willem-Jan van Rooijen

Editie 2019

Op zondag 1 september 2019 werd op de Amsterdamse Golf Club voor de 56ste keer gespeeld om de Amsterdam Cup voor heren.

“Nederlands Kampioenschap Four Ball Better Ball”

Net als vorig jaar zijn de winnaars Dario Antonisse en Nick Nolte  van de Koninklijke Haagsche G&CC. Het was een fantastische dag en de heren sloten de dag af met een score van 130.

Voor de volledige uitslag Klik hier

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze caddiemaster, de heer Ab Landman via caddiemaster@amsterdamsegolfclub.nl of 06 – 51 29 14 14.

Wedstrijdleiding

Robert van den Berg, Willem-Jan van Rooijen en Ab Landman

Amsterdam Cup 2019
Amsterdamse Golf Club; 1 september 2019