NGF competitie 2022

Voorspelen

• Voorspelen is uitsluitend mogelijk op werkdagen, vanaf 4 weken voor de datum van de te spelen ronde.
  • In het weekeinde kan alleen worden voorgespeeld vóór 10 uur en na 14.00 uur, door die teams die tijdens de competitie ook in het weekeinde spelen.
  • Alleen die spelers die daadwerkelijk aan de betreffende competitiewedstrijd deelnemen, met een maximum van 6 spelers, mogen van deze oefenmogelijkheid gebruikmaken. Het voorspeeltarief bedraagt € 40,-. Eventuele andere onderlinge afspraken inzake reciprociteit zullen niet worden gehonoreerd.
  •
  • Voor het maken van een afspraak graag contact opnemen met de caddiemaster: 06-51291414.
  • Voor wat betreft informatie competitie houden wij ons vast aan de NGF competitie site.

Wij wensen u een succesvolle en gezellige competitie 2022!

Wij heten de volgende teams welkom op de Amsterdamse.

Overzicht ontvangst teams Amstermdamse Golf Club (versie 31-03-2022)

Restaurant Brasserie De Bauduin

Het competitie arrangement volgt op het moment dat de competitie daadwerkelijk start. Voor de algemene informatie over ons restaurant klik hier.

Captains Amsterdamse Golf Club

Voor de contactgegevens van de teamcaptains van de Amsterdamse Golf Club kunt u contact opnemen met onze caddiemaster (tel. 06-51291414) of opvragen via de mail  caddiemaster@amsterdamsegolfclub.nl

Competitieteams 2022

Leden kunnen de opstelling vinden via de ledenpagina onder de knop NGF Competititie 2022.

Vragen?

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, stuur dan een mail naar: tc@amsterdamsegolfclub.nl

Technische Commissie
12 april 2022