NGF competitie 2021

De indeling van NGF competitie 2021 is bekend. Klik hier voor de indeling.

Thuisontvangende teams NGF competitie 2021

Teams en captains
Voor contactgegevens van de captains kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Competitieseizoen wordt geopend met de ‘Barometer’

Zaterdag 6 maart wordt traditiegetrouw het competitieseizoen geopend met het spelen van de ’Barometer’. Deze wedstrijd is bedoeld voor alle competitiespelers als voorbereiding op de competitie.

Vorig jaar heeft het weer helaas roet in het eten gegooid, maar de voorafgaande jaren was de wedstrijd steeds maximaal gevuld. En dat past bij onze club, met bijna 30 teams landelijk één van de grootste leveranciers van spelers en teams voor de NGF-competitie.

Dit jaar is het nog onzeker of de NGF-voorjaarscompetitie – in aangepaste vorm – wel gespeeld gaat worden. De NGF neemt daarover uiterlijk woensdag 17 maart een besluit.

Er is echter besloten de ‘Barometer’  – weliswaar ook in aangepaste vorm – wel te laten doorgaan. Dit jaar gaan er geen 4-, maar 2-ballen de baan in voor ‘singles-matchplay’’.

Inschrijven kan via de website.

Dank alvast en geniet van het mooie weer!

Vragen?

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, stuur dan een mail naar: technischecommissie@amsterdamsegolfclub.nl