NGF competitie 2020

Het competitieseizoen 2019 is voorbij en de Technische Commissie (TC) start met de voorbereiding van 2020.

Dit betekent dat aan de leden die belangstelling hebben voor het spelen van competitie wordt verzocht om zich daarvoor op te geven door het  formulier op de website in te vullen.  Dit kan via de ledenpagina onder de knop NGF Competitie 2020, of als u automatisch bent ingelogd op de ledenpagina via klik hier voor de link.

De TC vestigt er de aandacht op dat de basis voor de samenstelling van de teams wordt gevormd door de ingevulde formulieren. Op het formulier kunt u uw wensen kenbaar maken. De TC probeert aan die wensen tegemoet te komen, maar moet uiteraard met meer factoren rekening houden. Uiteindelijk bepaalt de TC (in samenspraak met de pro’s) de samenstelling van de teams.

De TC verzoekt u het formulier uiterlijk 1 september 2019 in te zenden in verband met de verplichte opgave kort daarna aan de NGF van het aantal teams.

Vragen?

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, stuur dan een mail naar: technischecommissie@amsterdamsegolfclub.nl

Groepstrainingen

Als (beoogd) team kunt u zich aanmelden bij de pro van uw voorkeur voor een teamtraining die bestaan uit groepstrainingen en een aantal prive-lessen. Dit is een pakket en er kan niet uitsluitend voor de groepstrainingen worden geopteerd. Desgewenst informeren de pro’s u nader over opzet en kosten.

Barometer 2020

Ter voorbereiding op de competitie vindt jaarlijks De Barometer plaats; in 2020 zal deze plaatsvinden op zaterdag 29 februari 2020.