Amsterdam Cup

Op zondag 4 september hebben 27 paren gestreden om de Amsterdam Cup 2022. De baan was super geprepareerd door de greenkeepers. Het weer kon niet beter: zon, weinig wind en prima temperaturen voor 2x 18 holes FBBB gespeeld vanaf de witte tees.

Door de goede onderlinge verhoudingen is het een feest om wedstrijdleiding te mogen zijn voor deze wedstrijd.  We zijn dan ook zeker van plan om volgend jaar de 59e editie te organiseren op zondag 3 september. Zeker met de ondersteuning van Tessa Eichholtz en Marjan van der List.

Winnaars voor de 3e keer in 6 jaar zijn geworden Job Jan Simmelink en Bas Post van Golfclub Grevelingenhout met een totaal score van 11 onder par.

Winnaars

2e werden Niels Lindeboom/Jan Ottink  van Lochemse/UGC de Pan. 3e de clubgenoten van Bas en Job Jan Rutger Wessels/Zino Meesen. Beste koppel Amsterdamse waren Maarten Levert en Mark Polman op de 9e plaats. Eervol 6e werd ons clublid Huck de Haas met zijn broer Zeb spelend op de Kennemer.

2e plaats
3e plaats

Klik op afbeelding voor uitslagen

De wedstrijd is uiteraard niet mogelijk zonder de medewerking van bestuur, caddiemasters, secretariaat, Brasserie De Bauduin en alle leden die de baan 1 dag per jaar niet kunnen bespelen.

Klik HIER voor een kort verslag van de Amsterdam Cup 2022 van Job Jan Semmelink.

Wedstrijdleiding

Robert van den Berg, Willem-Jan van Rooijen