Afscheid “onze” Theo

Na drie decennia aan onze club verbonden te zijn geweest, gaat “onze” Theo de club verlaten.

Recente leden kennen Theo Meekel vooral als onze handyman op maandag en woensdag. In die functie was hij voor de Gebouwen Commissie en velen anderen op de club even onmisbaar als veelzijdig. Maar de oudere leden weten dat hij ook nog andere rollen heeft vervuld waaronder caddiemaster.

Formeel stopt het dienstverband einde van het jaar, maar als u nog persoonlijk (op anderhalve meter)afscheid van hem wil nemen is het goed om te weten dat vanwege vakanties woensdag 1 december z’n laatste werkdag is.
Het Bestuur en alle collegae nemen afscheid van hem tijdens de “personeelslunch”.

Mocht u een kaartje of financiële blijk van waardering willen doneren dan kan dat in één van de twee collectebusjes die staan bij de caddiemaster en de bar.

november 2021