De aanhouder wint tijdens Amsterdam Cup 2021

Op zondag 5 september hebben 20 paren gestreden om de Amsterdam Cup 2021.
De baan was super geprepareerd door de greenkeepers. Het weer kon niet beter: zon, weinig wind en prima temperaturen voor 2x 18 holes FBBB gespeeld vanaf de witte tees.

Door de goede onderlinge verhoudingen is het een feest om wedstrijdleiding te mogen zijn voor deze wedstrijd.  We zijn dan ook zeker van plan om volgend jaar de 58e editie te organiseren op zondag 4 september. Zeker met de super ondersteuning van Tessa Eichholtz, zoals ze die ook deze keer weer heeft geleverd.

Dit jaar was de strijd om de winst spannend tot de laatste putt op de 18e hole van de laatste flight.
Uiteindelijk bleken er 3 koppels dezelfde eindscore behaald te hebben : 138.

Doordat Jan Fokkens en Cees van Schie van Golfclub Almeerderhout de 2e 18 holes in 69 slagen speelden werden zij  de winnaar. In hun 10e deelname succesvol, de aanhouder wint, blijkt maar weer.

Op de gedeeld 2e en 3e plek eindigden Job Jan Simmelink/Bas Post van Golfclub Grevelingenhout en Paul Coll en Tom Steward van Golfclub Houtrak na ronden van 68 en 70.

De complete uitslag is te vinden op de website pagina van de Amsterdam Cup 2021

De wedstrijd is uiteraard niet mogelijk zonder de medewerking van bestuur, caddiemasters, secretariaat, Brasserie De Bauduin en alle leden die de baan 1 dag per jaar niet kunnen bespelen.

De wedstrijdleiding,

Robert van den Berg