Winterlessen Pro’s

Na een drukke zomer dient het belangrijkste trainingsseizoen zich aan: DE WINTER. Dit is dé tijd van het jaar om de grotere bewegingsverbeteringen te implementeren en nog fitter te worden. Voor dit laatste kunt u onder begeleiding van de professionals of zelfstandig gebruik maken van de fitnessruimte in het clubhuis boven de kleedkamers.

Gedurende de periode van 1 november 2017 t/m 31 maart 2018 (5 maanden) bieden uw professionals u de mogelijkheid om tegen een gunstig wintertarief te werken aan uw golfspel.

– 25 minuten trainen voor slechts €25,-
– 50 minuten trainen voor slechts €50,-

Graag stellen Dirk en David een individueel programma voor u samen waarbij het ook mogelijk is om ’s avonds te trainen.

Voor meer informatie en/of aanmelden voor de winterlessen kunt u contact opnemen met Dirk en David.

Met genoegen begroeten zij u weer op de club.

dirk.sandee@amsterdamsegolfclub.nl
david.sijnke@amsterdamsegolfclub.nl