Wildwedstrijd met introducee en diner na afloop

Op zondag 4 november spelen we weer de gezellige Wildwedstrijd.

De bladeren vallen weer en dat maakt dat we soms enorm moeten zoeken naar de bal. Maar de herfst heeft ook zijn charme. Prachtige nazomerdagen, maar ook frisse dagen komen er aan. De mutsen en warme truien kunnen weer aan en ook het regenpak gaat mee in de tas. Na afloop in het clubhuis een beker warme chocolademelk of een herfstbiertje, kortom golfen in de herfst is ook fijn.

Wij organiseren nog één wedstrijd. De Wildwedstrijd is op zondag 4 november. Voor deze wedstrijd kunt u een introducee uitnodigen en na afloop zal Out of Bounce een mooie herfstmaaltijd verzorgen. De menuprijs zal nog kenbaar gemaakt worden.

Mocht u na afloop echt niet willen blijven eten, dat dan graag bij uw inschrijving vermelden.