Van de Dinsdag Damescommissie: Prinsendag, dinsdag 18 september

Vraag deze dag uw prins

Het begint een traditie te worden! Voor de derde keer op rij organiseren wij op de derde dinsdag van de maand september onze eigen ‘Prinsendag’. De wedstrijd is open voor alle AGC dames. De bedoeling is dat iedere dame een man inviteert, of uit onze eigen Amsterdamse geledingen of van een andere club.

De spelvorm is FourballBetter Ball, shotgun, afslaan om 12:30, de heren spelen van geel, de dames van rood. Inschrijven gaat via de website. Inschrijfgeld 5 euro p.p. contant te betalen door de dames aan de wedstrijdtafel. De dag wordt afgesloten met een borrel.

Dit jaar koppelen we de wedstrijd aan het goede doel ‘Stichting Haarwensen’. Deze stichting schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) hun eigen haar verliezen. Zo kan een mooi haarwerk ervoor zorgen dat een kind zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders hoeft te voelen dan zijn of haar leeftijdgenootjes. Goede haarwerken zijn vaak onbetaalbaar en verzekeringen vergoeden meestal maar een klein deel van de onkosten. Vandaar dat deze stichting er zich voor inzet om de getroffen kinderen kosteloos een haarwerk aan te bieden. Zonder donaties is dit niet mogelijk. Op de site www.haarwensen.nl kunt u zien hoe gelukkig de kinderen worden van een mooie, volle haardos. Wij hopen dan ook dat u op dinsdag 18 september allen (heren en dames) een (kleine) financiële  bijdrage wil leveren om dit mooie doel te steunen. Vergeet uw portemonnee niet mee te nemen.

Tot slot: Dinsdag 4 september is er weer de maandelijkse qualifying wedstrijd, dit keer voor alle handicappers een Stablefordwedstrijd (Tweebal). Inschrijven via de website.