Vacature: Voorzitter gebouwen- en horecacommissie

Tot onze vreugde vragen enthousiaste leden met enige regelmaat: ’kan ik wat doen voor de club’?  Soms kunnen we zo snel niet iets noemen, maar nu hebben we een belangrijke vacature:

Voorzitter gebouwen- en horecacommissie

Na zijn zeer waardevolle en gewaardeerde inzet gedurende 5 jaar heeft Bob Ancion ons laten weten te willen stoppen als voorzitter van de gebouwencommissie.

Wie wil deze rol op zich nemen? Bob is eigenlijk onvervangbaa,r maar als u zijn kwaliteiten wilt benaderen moet u ongeveer aan het volgende denken:

• Organisatiekracht, betrokkenheid, lol in samenwerken en motiveren, niet onhandig met financiële budgetten. Weinig vergaderen en gemiddeld (afhankelijk van lopende projecten) 8 uur tijd per week: een paar uur (m.n. op maandag of woensdag) op de club voor persoonlijk overleg of zaken bekijken en verder thuis mailen, bellen of op internet e.e.a. uitzoeken.

Bouwkundige kennis is ‘nice to have’ maar beslist niet noodzakelijk. En u hoeft ook geen horecatijger te zijn. Binnen de commissie is in ruime mate aanwezig: technische/praktische kennis, bouwend vermogen of gevoel voor inrichting en culinaire ervaring. De rol van de voorzitter richt zich op de coördinatie & planning en budget, en vooral zorgen “dat het goed gebeurt”. Een prettige mix van hands on regelen en beslissen en tegelijkertijd het overzicht bewaren, zo’n voorzitter dus!

Laat onze dames zich evenzeer aangesproken voelen en vooral voor nieuwe leden is het een uitgelezen gelegenheid om met een heleboel enthousiaste mensen uit alle geledingen kennis te maken. Desgewenst zal Bob Ancion de overdracht goed verzorgen en ook daarna blijft hij beschikbaar voor raad & daad.

We hebben een uitgebreide taakomschrijving, dus mocht u meer willen weten bel met onze voorzitter Harm Raijmans (0655 717 601) of stuur een e-mail naar het secretariaat. Voorzichtig vrijblijvend bellen met Bob mag natuurlijk ook (0651 19 55 86).